fredag 8 mars 2013

Fredag...låååång dag :)

Ja jösses...tur att min senare del av dagen brukar gå väldigt fort!

Börjar hos Bob o Dorothy, måste vara där tidigare också så runt 9.30 till ca 12.30 - sen direkt till Jerry och vara där till 17 ...blev en lång dag igår också så känns väldigt bra att vi inväntar snöstorm imorgon :D Ikväll ska vi troligtvis ut på middag med Linda o Mike och Nick o Michelle - bara till Brighton så nära och bra!! Trevligt!!

Gårdagen spenderades med att fixa det sista på skatterna, tvättade och till o med hann jag tvätta golvet i köket :) Innan jag åkte in till Denver och träffade Skatte Brittany...jag åkte ifrån Denver till IKEA, handlade lite och sen träffade jag Maarit och lilla söta Senja där, vi tog en liten "fika" innan mitt nästa möte började...Kom ifrån IKEA vid strax efter 7 - naturligtvis var det massa dum trafik så var hemma först vid 8 - lång dag!!!!

Måste verkligen till Ikea igen nästa Torsdag - då jag inte kan gå på det sista innan själva påskbordet - för då är jag i England :D Är i England under själva påskbordet också så jobbar för alla andra...

Så Själva skattebesöket...Jag åkte in till Denver med gott om tid, för att hitta en bra parkering - I Denver har man mycket parkeringar, dom flesta rätt dyra...det tänkte jag att jag skulle slippa men nä...hittade ingen gatuparkering, dom kostar bara 1 dollar i timmen o man får bara stå 2 timmar - hade vart perfekt, men ingen sån hittade jag! Så jag hittade en 5 dollar i halvtimmen, va fasen liksom...kollade på andra sidan gatan, 6 dollar i timmen, perfekt!!! 1,5 timme tänkte jag var bra...körde runte hela kvarteret och dit...upptäcker, efter jag parkerat att du hade bara två val - 1 timme jo det var 6 dollar ...nästa val var inte nåt mellanting utan fram till kl 7 ...........så det blev 12 dollar hur som helst!! Skit!!! Var ju naturligtvis lite sen när jag väl snurrat runt hela Denver! Så fick snabba på och bara betala! Brittany sitter i en av skyskraporna, på 28:e våningen! Jag sprang in i hissen och tryckte på 28 inget hände...aha tänkte jag; jag måste ju ha gått in i Norra hissen och inte södra, sprang ut och in i en ny hiss - nä 28 funkade fortfarande inte...då tryckte nån såklart upp mig till 23:e våningen - va fasen kom fortfarande inte upp till 28...åkte ner igen och såg en kvinna och frågade: Suite 2800 betyder väl våning 28? Ja säger hon men jag tror den våningen är Secured...VA??!! Jaha så sprang ut till Lobbyn och hittade nån säkerhetssnubbe som tryckte upp mig till 28 :D Kom upp och då var klockan 14.06 - gud jag är sen!!!!!!!!!!!!!!!! Usch!!!!!!!! Brittany var hur lugn som helst så inga problem...hon berättade att det var en tillfällig säkerhetsgrej...en advokat på våningen...hans klient hade mördat sin fru på morgonen och dom hade inte fått tag på honom så dom var lite oroliga att han skulle komma dit ....Jösses!!!! Väl där så var våra papper ganska så ok, saknades några få saker men dom kan vi maila henne! Perfekt! Tog inte ens en timme så 6 dollar hade ju såklart räckt!!! Irriterande!!!

Åkte därifrån ner mot IKEA, bakvägarna genom stan, mysiga områden :) Var på Ikea innan 4 hur som helst...Handlade allt mitt och gick ut och slängde in i bilen... fortfarande gått om tid innan jag skulle träffa Maarit, så bara knallade runt i Food Market tills hon kom :) Handlade såklart lite: Tunnbröd och Musli och MUNKAR :D:D:D:D

Kl 6 började mötet med Mat...kl 7 var det klart...sicken jäkla onödig sak, men men har ju tagit på mig skiten så bara att åka!

Var hemma 8 som sagt och slängde mig ner framför tv´n med min huvudvärks drabbade man...han gick o la sig och jag kollade ett avsnitt av CSI innan jag gick o la mig vid 11 :)

Det var den dagen det!!! Nu måste jag sätta fart, måste göra mig en sallad och frukost, duscha och sen iväg...Puh!

Ha en fantastiskt bra Fredag ( kväll )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar