tisdag 12 mars 2013

Tisdag och mer Snö???!!!!

Det sa dom inget om :D Men den började komma igår kväll och nu har det snöat hela natten och snöar fortfarande :) måste vara resten av den där 14 inch snön vi skulle fått i lördags :)

Så min dag hos Bob och Dorothy blev helt plötsligt enkel - snöskottning :) Härligt!

Idag är det bara Bob och Dorothy jobb, eftermiddagen "ledig" måste jobba MG när jag kommer hem och sen ta hunden på promenad, Brad ska spela Raquet ball :) Får se om det blir happy hour eller inte, Linnéa kan nog inte så får se om AK fortfarande vill eller om vi ska skjuta på det...

Börjar känna att det är dags att sätta igång med shopping som ska med till England och börja fundera på packning, bara en vecka tills vi åker och jag har fullt upp fram tills dess!! Jösses det här med att jobba är inget bra :D:D:D:D:D

På lördag ska vi ha lite grann party för att fira St Patricks day, vädret ska bli kalas så det blir kul :D

Gårdagen blev lite konstg då jag inte visste riktigt hur min dag såg ut så på morgonen gjorde jag färdigt mat för kvällen...gud va duktigt jag är :S Sen i och med jag inte hörde nåt så åkte jag till Seniorcenter och jobbade där, sen direkt till Jerry :) Jerry ville ha Famous Dave´s lunch så vi drog iväg dit - jag hade ju slängt i mig en lunch i bilen på väg till Jerry så nöjde mig med en efterrätt - som jag INTE fick lov att betala ....Vi åkte vägen förbi United Power och sen Home Depot på vägen hem...Väl hemma så bytte jag badrums lamporna, alltså glödlamporna! Dom har helt galna lampor...2 stora glaskulor som väger säkert 6-7 kg styck, för att få loss dom får man hålla kulan stadigt, medans man står på tå, åtminstone om man är kort som jag, skruva loss 3 skruvar och försiktigt lirka loss dom, sen byta lampan och sen samma rutin för att få fast glas bollen igen och detta x 2...armarna kändes lite spagetti efter jag var klar :D När det var klart satte jag igång med Kallops - i tryckkokare! Det har jag aldrig gjort förut så det ska bli kul att höra hur det blev :) Jag städade undan i köket och såg till att allt var redo för att ätas sen var det dags att sluta för dagen :)

Åkte hem och satte mig ner en stund medans ugnen värmdes upp och slängde sen in maten i ugnen - 35 minuter :) Blev gott! Vi kollad på nåt program om galna väder, Brad växlade mellan detta och Basket så jag blev snurrig i huvudet...sen somnade han och jag frågade: ska du sova nu? Kan jag få fjärrkontrollen då - Nä jag ska kolla början på matchen....men du sover ju - Nä det gör jag inte...Sen somnade han igen och jag försökte sno kontrollen - Han ryckte den till sig och la den under sig :D:D:D:D Äh va fan...så jag låg o småglodde på basket.....Åh vad jag längtar tills mars är över så det går tillbaks till en match i veckan :)  surfade lite på telefonen sen somnade jag ju som en stock själv, av ren tristess :D Vaknade vid 23 tiden och då hade Brad gått upp o lagt sig, jag tittade ut och det var helt vitt ute - va fasen!!! Det skulle ju inte ens snöa ju!!! Gick upp o la mig...vaknade i morse och det hade minsann fortsatt snöa hela natten så en så där 6 cm snö kanske :)

Nu ska jag ta och sätta fart, duscha, frukost och sen iväg :)

Ha en fantastiskt bra Tisdag(kväll)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar