onsdag 6 mars 2013

Onsdag...idag har jag ingen lust med nåt - innan jag ska jobba :)

Men av nån konstig anledning, sen jag flyttade hit...lider jag av nån jäkla hemmfru prestations ångest...Hur fasen gick det till???? Beror det på att jag från början när jag kom hit inte jobbade och kände det där behovet av att vara produktiv och att det fastnat?? Eller är det nån sån där sjuk amerikanisering till som drabbat mig?? :) Känns definitivt inte normalt i varje fall! Gör jag inget, så måste jag liksom ge husbonden uräskter till varför jag inte gjort nåt - inte för att han bett om det utan av helt egen "fri vilja" Det är ju helt absurdt!!!! Nä jag vill ha tillbaks mig själv som jag brukade vara! Jobba mycket, städa och tvätta när jag kände för det, ligga på soffan och inte göra ett skit när man hade möjlighet - Gud vad jag saknar mitt gamla jag :D

Kanske dags att bli mig själv igen???!! ;)

Gårdagen spenderade jag med SWEA saker på morgonen, sen åkte jag iväg till Farfar. Jag kom dit och han var liksom sorgsen...han hade en bild på Farmor Bobbie på bordet och tårarna kom så där enkelt...Farmors döds dag är imorgon, så extra känsligt! Vi åkte till en ny restaurant och åt lite lunch, babblade på och Helen var med i var och varannan mening - han började liksom ursäkta sig för att hon får honom att må bra - AHA tänkte jag det är ju där problemet ligger - stackars farfar har dåligt samvete för att han känner sig lycklig!!! Så jag började bara tala om hur glada vi alla är för att han mår så mycket bättre och är så mycket gladare...tårar igen...Jag talade om för honom att han skulle sluta känna skuld och bara njuta av att ha nån som får honom att må bättre - tror att Bobbie skulle vara överlycklig för hans skull!!!! Stackars farfar...måste vara jättejobbigt för honom!!! Hoppas vårt samtal igår hjälpte! Jag tog med farfar på alla mina ärenden efter lunchen så vi var inte hemma hos honom förrän klockan var 14.30 - jag var hemma vid ca 15 :) Där pratar vi om ett perfekt sätt att spendera sin lediga dag :)

Efter farfar åkte jag hem, tömde diskmaskinen och städade upp lite i köket - VARFÖÖÖÖÖÖÖR????!!! :D

Brad kom hem tidigt och vi satt o småpratade lite, sen vipps så blev han sur igen, över mjölk leveranser...önskar jag hade spelat in honom den förra gången vi hade exakt samma samtal - för nä nåt sånt hade han ju såklart aldrig sagt... Han är som en sån där tecknad arg gubbe som helt plötsligt bara hugger, hoppar upp o ner på stället och blir alldeles röd i ansiktet av ilska... över ingenting - tur han gick iväg på promenad med hunden medans jag gjorde mig redo och åkte och träffade Isabell på Moonlight Diner :) Det var trevligt att ses, har inte sett Isabell sen Nyårsafton, så på tiden! Vi babblade på och åt lite god mat - jag åkte hem igen vid närmre 19.30...Kalas!

Brad var inte sur när jag kom hem så det var ju trevligt! :)

Idag börjar jag jobba vid 12 så har några timmar att göra husfru sysslor innan jag måste gå ;) Hemma vid 17.30 igen...ska nog bara tvätta några tvättar så får det räcka....ska minsann försöka bli mig själv igen!!!!!!!!!!!! ;)

Nä nu ska jag gå och stoppa en tvätt i maskin, äta lite frukost, sen gå o ta mig en lång dusch göra mig redo för dagen och sen sätta mig med lite MG artiklar :)

Ha en fantastisk Onsdag (kväll)


Bode går alltid och hämtar nåt som är Brads efter att Brad åkt...idag smutsiga kalsonger :D

Bode har helt rätt attityd - det är detta jag borde göra idag :D


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar