måndag 11 mars 2013

Måndag morgon - mörkt är det ute :D

Fast det är ju bara för vi ändrat tiden...om nån vecka eller två så är det ljust igen :D Men jag är ganska så övertygad om att min kropp är inställd på att sova när det är mörkt och vara vaken när det är ljust ute - därför jag inte behöver sova på sommaren (hemma i Sverige) Här blir det ju mörkt på kvällarna även på sommaren så... :) Jag skulle ha kunnat sova längre idag - helt utan behov av sömn, bara för det är mörkt! Definitivt sovit tillräckligt denna helgen, mer än nödvändigt till o med :)

Idag blir det jobb, inte helt hundra på mina timmar idag ännu - avvaktar för att se om Jerry får en Doktors tid på förmiddagen eller om det blir senare...Kathy står standby för att ta mitt skift på seniorcenter om jag måste iväg...Jag är redo för båda alternativen :)

Gårdagen, vi gick på promenad med Bode, massa snö på vår sträcka så tog lite längre tid än vanligt - vi kom hem och jag gjorde mig snabbt i ordning och hämtade Michelle! Vi åkte till Kohl´s jag hittade en baddräkt /Bikini med linne för halva priset så 60 dollar men sen hade Michelle 30 procent så det blev ännu bättre, hittade en rosa kofta också ;) passar perfekt till min Klänning jag ska ha på bröllopet i England om några veckor, bara ett problem....koftan är kortärmad, klänningen har längre ärmar :D oops....Totalt kostade allt 58 dollar i varje fall - lysande! Vi tog en sväng förbi Target efter Kohl´s och sen åkte vi hem igen - 2 timmars söndagsnöje!

Mängder av sport på tv igår, rätt nöjd med att vi är borta under March Madness - 2-3 college basket matcher på en dag räcker och blir över - under March Madness är det 5 om dagen varje dag...USCH!!!!!!! Tooooo Much!! Hur orkar man liksom kolla på allt det där?! Blev lite hockey på kvällen, mycket roligare :)

Under tiden jag var ute igår fick jag ett email från Susan, Jerry´s fru :D Hon ville be mig om några saker, som hon inte vill säga när Jerry hör...hihihihi jag tyckte det var rätt kul! Är det ok att jag kommunicerar med dig via email skrev hon - Mailet började med: Då du har en så bra realtion med Jerry kan du.....:D Hon vet hur man gör! Orsaken till att hon vill ha mig där alls, är ju för att dom börjat gå varandra på nerverna sen han blev sjuk, smart att ta bort sig själv från irritations momenten och låta nån annan ta det - Önskar alla var så smarta :D Så denna veckan ska jag försöka ta upp hennes saker utan att han vet det kommer från henne - Manipulation av hög kaliber :D

Denna veckan är rätt fullsmockad igen, jobbar alla dagar förutom torsdag - imorgon happy hour i stan och på torsdag är det IKEA och Kishi på kvällen, annars blir det lugnt med extra saker :) Helgen är det ju St Patricks day så just nu lutar det åt en dag här hemma på lördag med vänner, yardgames och Corned beef :) Ska bli över 20 grader varmt Fredag och Lördag så passar ju perfekt!! Nästa vecka på onsdag åker vi ju till England så här gäller det att vara effektiv :)  Ska bli väldigt skönt med en liten paus!! Måste börja undersöka hur vädret ska bli på andra sidan atlanten så man kan packa vettigt :) Man blir bortskämd här borta, snöar som fasen ena dagen, sen skiner solen och du kan gå i T-shirt - lite annat på andra sidan! :)

Nä nu ska jag nog ta och börja göra mig iordning så jag är redo om Jerry ringer....

Ha en härlig Måndag (kväll)

Klockan 7.20 inte 6.20 - lite skillnad ( och vem kan tro att det ska bli 24 grader varmt på Fredag?? )





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar