torsdag 7 mars 2013

Torsdag och ledig dag som inte är ledig....

Nä jag får lära mig att behålla mina lediga dagar som lediga tror jag :D Det är ju mer att bete mig som mig själv... :D

Idag ska jag tvätta några maskiner tvätt samtidigt som jag gör det sista på våra skatte papper, innan det är dags att åka in till stan vid 13 snåret och lämna in dessa till Skatte Brittany!! Efter Brittany är det direkt till IKEA som gäller, handla lite smått och sen ha möte - hemma kanske 19.30 igen - Väldigt avslappnande ledig dag eller hur?!?!


Gårdagen...jag hann tvättat lite, fixat lite med saker jag behövde fått gjort och sen var det bara att åka och jobba! Jag åkte vid 12.15 och var hemma 17.35 - fick jobba över lite :) Igår så var mitt första uppdrag att åka och handla lunch till Jerry - McDonalds! Jag bara...öh kanske inte det bästa att äta när man bara har en njure som dessutom behöver daglig dialys...men ok!!! Så jag åkte och handlade hans hamburgare :) Sen drog vi iväg till Dialysstället där han skulle ta massa prover och hämta upp lite saker, nålar och annat...tog ett bra tag...sen åkte vi hem och jag fixade i ordning skräpet innan en sväng till Target och handlade mat...kom tillbaks och satte fart med deras middag - fläskfilé a la balsamvinäger i en elektrisk panna - cool ny leksak :) med nån risblandning! Helt enligt riktlinjerna jag hittat - han måste äta mer protein så tjohej!!! Klockan var 17.20 innan jag kom därifrån! Gick snabbt med tanke på allt som faktiskt blev gjort!

Kom hem och satte mig ner i en timme innan jag satte fart med middag nummer två för dagen :)

Imorgon får Brad plocka upp nåt på vägen hem - Jobbar från 9.30 till ca 17.30 eller nåt med två olika klienter, matlagning på båda ställena!!!

Vi kollade på Hoceky efter middagen - spännande match så det var kul! Sen vet i skjutton, basket blandat med nyheter och sen sov jag gott med min hund som huvudkudde :)

Nu ska jag prata en snabbis med mamma på skype innan jag måste sätta fart med allt som måste göras!!

Ha en fin Torsdag (kväll)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar