tisdag 19 mars 2013

Tisdag - huvudet känns tomt :D

Det var rent dumt av mig att gå på möte när jag kände mig så stressad...kände bara att jag ville hem och fixa...blev irriterad för det drog ut på tiden och allt :D ja ja, lätt att vara efterklok! Det var ett sånt möte jag behövde gå på dessutom så...

Idag blir det stressigt, ska till Bob o Dorothy snart, dom ringde och ville jag skulle komma igår men jag hade ju fullt upp så gick inte så antar dom vill jag ska göra dubbelt idag - bara det att jag måste verkligen gå 12.30 då jag ska vägen förbi och hämta mat på väg till Jerry, bråttom då vi ska vara på sjukhuset klockan 2....tur vi kan ta Tullvägen - går fort, ca 30 minuter :) Hem efter jobbet och planera all packning och sånt, packa ner Bode´s saker - tur jag tvättat allt i varje fall! Imorgon åker vi!!!

Kl 13.30 senast ut ur huset och Brad måste ju jobba tills dess så jag får nog ta det mesta av hans saker också! Själv så börjar min semester imorgon - tack o lov!!!

Gårdagen...Jag jobbade på Seniorcenter fram tills jag började jobba hos Jerry, åt lunch i bilen på vägen dit - alltid nyttigt! Jerry hade väldigt mycket kramper igår, han får det ibland pg a dialysen - han kunde knappt få upp gaffeln till munnen med sin lunch! Han fick ett tips av sin dialys sköterska - äta en inlagd gurka...så jag tvingade honom till ett par bitar till efterrätt :) Tror faktiskt det hjälpte lite grann! Jag slängde skräp och flyttade lådor i hans sjukhusrum och sen drog vi iväg till apoteket och sen Arby´s - dom ville ha Reubens till Middag - alltså jag slapp laga middag till dom :) Vi kom tillbaks vid 15.30 och Jerry hade inget annat han ville jag skulle göra...så jag började smått känna att en timme hinner man mycket på - och började smått hinta att jag kanske kunde gå lite tidigt...istället började han prata en massa privata saker - sånt som står i min handbok att jag inte ska göra men va fasen - umgås man med en människa 3 dagar i veckan så kan det väl likosm inte bli annat än personligt eller??!! Så jag kom inte därifrån förrän klockna var strax före 5 ändå :) Direkt in till Denver för mötet, naturligtvis var trafiken ganska tuff, pg a Avalanche match...skit! Jag hade hoppats på att få sitta med en öl i lugn o ro innan de övriga kom - hann med en halv :D Linnéa kom ganska omgående, har en känsla av att hon tänkte samma sak ;) Vi körde på och en massa babbel, bland annat så blev det massa prat om julmarknaden, massa bra idéer men ingen som vill ta något ansvar så jag fick mig ett litet spel - Ja det är verkligen jättebra ideér, kan DU ta på dig ansvaret för att chefa över det - nej absolut inte jag har inte tid - nähä men då betyder det ju att jag och Marie och vissa andra sitter där igen...med allt och det är det vi inte tänker göra i år!! Tror inte att jag gjorde några nya vänner igår om man säger så :D

Nä jag tror faktiskt att det här med SWEA blir sista året i styrelsen - det är så jäkla mycket jobb, för vissa av oss så det blir inte roligt!! En ideéll förening måste vara kul att syssla med - annars är det fasen inte värt det!!

Kan ju säga att nåt MG jobb har det ju inte blivit så sitter och filurar på ett litet medelande till dom där hemma i Sverige - Sista april ska jag ha det klart - Jag lovar!!!!!!!!!!!!!!!

Nä nu får jag sätta fart, måste dra bort min hund från mitt knä och gå och äta frukost - sen måste jag scanna int de sista pappren till skatte Brittany och sen göra mig iordning för en heldag med jobb!!!

Så här har min morgon sett ut :D






 Myspys, hade hellre legat här och gosat med min hund idag :D

Ha en fin Tisdag (kväll)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar