tisdag 5 mars 2013

Ledig extra dag - alldeles för mycket att göra :D

Skit...det är det värsta med att jobba enligt schema :) Måste göra saker på specifika dagar och få gjort allt som måste göras just då...usch! :) Idag så ska jag fixa alla SWEA saker, då det blev lite knasigt på grund av förvirring...jag måste fixa lite MG jobb och jag måste åka till Banken och UPS Store innan en lunch med Farfar - stackarn har blivit helt förbisedd då jag jobbat så mycket!!! Han har ju själv vart rätt upptagen så inte bara mitt fel men..... Sen är planen att åka hem och städa lite till innan jag ska åka till Moonlight Diner för en dejt med Isabell har gått alldeles för lång tid sen vi sågs!!

Jag har även Torsdag ledigt men då ska jag in till Denver för en träff med Skatte Brittany och sen vidare till IKEA för Påskmiddags planering...Shoot! Resten av veckan är ganska så full med jobb - Onsdag har jag morgonen ledigt förstås - så kan nog hinna fixa med lite tvätt och sånt! 12.30 börjar jag hos Jerry så ganska så mycket tid att fixa lite :) Fredag jobbar jag från 9.30 till ca 12.30 hos Bob o Dorothy och sen direkt till Jerry...

Japp man är busy busy nu för tiden :)

Gårdagen gick som ett X2000 på räls :) Åkte till Kiropraktorn vid 9.40 sen direkt till Seniorcenter och jobbade på där tills 12.10 sen in i bilen och iväg till Jerry - Ingen lunch igår, fick lite frukt på seniorcenter och slängde i mig en granola bar i bilen....Jag började med att fixa en lunch för idag och en lunch / middag till idag eller imorgon - vad dom nu känner för! Sen sorterade jag ett skåp till innan jag jag slängde ihop en middag till, inför kvällen igår! Jag lagade alltså 3 maträtter :D Jag fixade ihop ett paket som skulle skickas iväg och tog det med mig hem, därav mitt stopp på UPS store idag! Snön föll som om himlen bara öppnade sig så hade nog 10-12 cm med snö på bilen när jag skulle åka hem - utan förvarning :)

Kom hem och då hade jag fått ett brev ifrån förvaltningsrätten i Östersund - dom behöver en underskrift för att kunna gå vidare med min överklagan av Straffavgifter och restbelopp av studiemedel...What?? Visste inte den gick till en domstol :) Vet inte vart dom vill ha den jäkla underskriften heller, står bara underskrift i orginal saknas...antar det bara är att skriva den nånstans :D CSN skriver i brevet till Domstolen: Vi kan inte ta hänsyn till att IRS inte kan skicka pappren vi kräver, så vi rekomenderar avslag...hahahahaha Ja ja det är bara att hoppas att folket i Domstolen ser ironin i CSN´s egna uttalande...vi kan inte ta hänsyn till att pappren vi kräver Ej går att få tag på......Idioter!!! Så jävla trött på dom, antar det är det dom hoppas på...att jag bara ska betala in skiten för jag inte orkar hålla på - Men nä ta mig fan, jag ger mig inte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag hade slängt kyckling i crockpoten på morgonen så middagen var så gott som klar...Brad skalade potatis som jag stoppade i ugnen ihop med morötter och squash - blev gott!!

Efter middagen gjorde vi inte mycket, slängde oss framför dumburken som vanligt och kollade på ett avsnitt av Mentalist, Brad somnade innan kl var åtta...jag kollade på ett avsnitt av CSI och sen nyheter...Brad vaknade på soffan vid halt tio och gick upp o la sig....Inte så grinig igår dock utan bara trött :D Tar hellre en sovande man än en grinig sån så - lysande :)

Nä nu är det väl dags att sätta fart om jag ska få gjort allt jag måste innan det är dags att ge sig iväg....

Ha en fantastiskt fin tisdag (kväll)

Godmorgon säger Bode :D

4 kommentarer:

  1. UH CSN skrämmer mig nu! Jag skickade in över 1000 dollar i går till dem. urk. Saknar dig Cia! Evighetstider sedan vi sågs! Kan du inte lägga ut lite bra crocpot kyckling recept på bloggen? Jag behöver lite tips. Hälsa Isabell!

    SvaraRadera
  2. JA fy fan dom är inte kloka!!! Ångrar att jag lät dom ge mig nedsatt belopp under 2011 - det gjorde dom enbart för att få in massa ränta och straffavgifter nu - svin!!!!!!!!!!!!!!! Har också betalt in 1000 dollar i år redan - dom vill ha 2000 till!!!!!!!!! Saknar dig med...H.H Nästa vecka???

    kan absolut börja lägga ut lite recept :) Gårdagens var extremt enkel dock :D Marinerade kycklingbröst, med massa curry, örter och olja, ner i crockpot, hällde över 1 burk Cream of chicken soup, 1,5 burk vatten! Klart 9 timmar senare :) Potatisen är lika enkel den - skala och halvera potatis, lägg på en plåt,varva med morötter och squash, vad du än vill ha för grönsaker som tar lite tid i ugnen...lite olja över och kryddor!! 45 minuter i ugnen på ca 400F Klart!

    Puss o kram, kanske Hundprommis i helgen???

    SvaraRadera
  3. Herregud! 2000 till! Vem har det över?!?!
    Gärna HH/AW nästa vecka.
    Hundprommis låter toppen, du måste hänga med till Cherry Creek någon dag, det är SÅ fint! Jag får ta in tre hundar gratis så ni ka hänga med på mitt pass. Jag kör ;)

    Ja! mer recept, gärna kyckling som sagt och gärna crocpot!

    SvaraRadera
  4. Precis!!!!!!!!! Jag tjänar liksom inte ens 10 dollar i timmen :D:D Vilken dag passar dig för HH? Ja vi måste gå med till Cherry Creek, ska ju bli skitväder denna helgen men kanske nästa??? Det är ju lysande att få haka på gratis :)

    Här har du en länk till en receptsida jag brukar hitta inspiration ifrån, deras top 15 crockpot :D
    http://allrecipes.com/recipes/main-dish/slow-cooker/Top.aspx?ms=1&prop25=107336550&prop26=RecipeNotes&prop27=2013-03-05&prop28=Intro&prop29=Link_1&me=1

    Ska börja lägga ut när jag gör nåt bra i framtiden, lovar :)

    SvaraRadera