torsdag 14 mars 2013

Ledig Torsdag - Alldeles för mycket att göra :)

Det är så det kommer bli, jag ska hinna göra allt på denna ynka dag ....

Idag måste jag först scanna in lite IRS Papper och skicka till CSN och Förvaltningsrätten - fick 3 utskrifter från dom - alla säger samma sak :

Tror ni CSN och Förvaltningsrätten förstår nu??? Jag är inte övertygad :D

Sen måste jag skriva min shoppinglista och åka o handla (har en lista från Jerry också - som jag inte berättat för cheferna, vi kom överens om att jag kanske smiter lite tidigt på fredag eftermiddag istället ) Hemligt :D Sen måste jag hem och försöka städa upp lite och försöka jobba undan lite MG, ta hunden på promenad och sen ska vi åka ner mot IKEA, Brad ska träffa Kish och Mike mfl och fira Kish´s födelsedag medans jag går och har möte på IKEA, sen ska jag plocka upp maken och åka hemåt :) Hinner jag så ska jag åka förbi Anna som har mingelkväll...vi får se hur det går!! Tror jag kör mammas shopping på lördag förmiddag så jag hinner med lite mer idag!!

Gårdagen:
Jag skypade med fina Linda i England i nästan 2 timmar :D Härligt, vi har verkligen inte pratat på jättelänge så det var underbart, lilla Elias har blivit så stor...usch vad jobbigt det är när barnen hinner bli stora när man är så långt bort!! Ska bli så gott att se Linda i nästa vecka :) Efter det så var det mer eller mindre bara att göra mig redo för jobbdagen!! Åkte till Jerry vid 12.15, han satt i telefonkö med sin sköterska på njurkliniken så han skickade iväg mig att hämta lunch - Mc Donalds...Efter det så tog jag hand om skräpet och släpade ut det...sen åkte vi iväg till en affär där han skulle köpa en tröja, det blev 2 och massa godis... Efter det åkte vi ner till Barr Lake, han ville kolla vatten nivån för att se om han skulle göra sig redo för att köpa en båt och ta fram fiskesakerna - det ser bra ut för våren än så länge :) Vi åkte hem och jag fixade i ordning deras middag för kvällen! Fisk i ugnen med ris...Jag var hemma vid strax efter 5 och satte mig ute på altan med en öl :D Det var varmt o skönt, 18 grader!!!  Idag ska det bli 20 och imorgon 24 :) Sommar....helgen ska det ner till ca 15 igen så man får passa på ;) Nästa vecka åker vi över havet och hamnar i Regnland med nära 0 gradigt om vi tittar på prognosen just nu !!

Jerry har en tid hos läkaren på tisdag så vi bestämde att jag ska jobba tisdag eftermiddag - så nu blir det stressigt - får packa allt på onsdag innan vi åker eller kanske till o med på söndag :) Jobbar heldagar Måndag och Tisdag och på Måndag kväll har jag Swea möte ....Puh! Ja ja det är tur man är lite mästare av packning vid det här laget...värre för Brad :)

Jag håller på och planerar med Kusinerna från Peer sidan - Portland, Oregon tripp i Juni - Innan jag drar hem till Sverige :) Så vi försöker få ihop Kim och Ruth plus Holly och Craig så vi alla kan träffas hos Dale och Chelsea som bor där...Både vi och Kim o Ruth missade Dales och Chelseas bröllop i Augusti så det blir lite att fira i efterskott! Dessutom väntar Holly o Craig sitt första barn i September så vi får passa på innan nedkomst :)

Nä nu ska jag sätta fart, här kan jag ju inte sitta :)

Ha en fin Torsdag (kväll)

Paparazzi foto på Bode igår, undrade vart han tog vägen :D Sol.....

Känns som det är slut på dom riktigt vackra soluppgångarna....

Rosa moln sträck får duga :D




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar