lördag 15 juni 2013

Lördag morgon :)

Inväntar Megan just nu, ska köra henne till Flyget så hon kan fira pojkvännen i L.A - så dricker en kopp kaffe och kollar nyheterna och skriver här :)

Får antagligen fortsätta senare :)

Gårdagen var en helt ok dag på alla plan :) Jag åkte och shoppade för oss och Jerry, hem lämnade av våra saker och sen drog jag till Jerry med hans saker! Sen åkte vi till Louisville för lunch - perfekt en halvtimme dit och en halvtimme tillbaks - sen sorterade jag en av deras frysar - helt galet! Hade tänkt att skriva en lista med allt - blev en lista med: Topshelf - Shitload of meat - Shelf  2: shitload of chicken and fish O.S.V Medans jag stod och sorterade så hörde jag nåt ljud utanför så gick o kollade - japp Husdjurs tvättbjörnen var igång :


 


 



Japp hon bara sitter där och väntar på sin middag :) Tilläggas kan ju att Hon såg mig och putte kartongen med Hundmat hårt mot dörren...tror hon var sugen på nåt annat än just hundmat :D Kan också säga att det var väldigt nära jag tog hälften av innehållet i frysen och gav till henne - fy fasen vad saker...hälften var så gammalt så det inte borde ätas...Vi får väl se om dom kanske kan kasta lite nu när det är lite mer organiserat ;)

Jag åkte i varje fall direkt från Jerry in till Denver för lite Happy Hour med Anna-Karin och Linnéa - jättemysigt! Vi har inte setts bara vi på ett tag så det var riktigt trevligt!! Hade en helskum dag med med trafikanter - tror att med lite otur så hade jag kunnat dö 2 gånger och några andra hade kunnat dö säkert 5 gånger ( inget mitt fel såklart ) En gammal tant körde ut på fel sida av en refug och körde mot trafiken, en gubbes motorhuv flög upp mitt i farten och han höll på att köra in rätt i bilen framför mig, en mega full idiot på vägen in till stan höll på att köra ihjäl både sig, mig och flera andra, en mopedist på väg från Marketstreet ( apfull ) körde in och ut ur filer på väg mot motorvägen - han ångrade sig och svängde av tack o lov ( jag vevade ner rutan och sa till honom att det här är väl inte så smart eller?? ) Så väl på motorvägen på väg hem - 65 MPH väg, min exit...så står det West Lane ramp closed ahead - jag åker ju öst så inget jag behövde bry mig om, men jag hade en stor lastbil framför mig såg alltså ingenting, en irriterande jäkla bil låg o körde alldeles för nära mig och jag hade bilar på min vänstra sida...helt plötsligt så slänger sig lastbilen ut i vänsterfilen och när min sikt blir klar så står det en arbetsbil precis där...jag har fortfarande den där idioten i baken och en bil till vänster - ingenstans att ta vägen till höger - fick ställa mig på bromsen, hann knappt få stopp...bilen bakom fick ju slänga sig ut i vänster ( han hade dessutom mage att slänga sig på tutan - Jag gav honom fingret och skrek ett antal fula ord ) jag stod helt still, hade en kille bakom mig som stod helt still också för han höll ju på att bli prejad av idioten som tutade på mig - Kan säga att lamellerna brann, luktade bränt gummi i bilen!! Jävligt obehagligt!

Var skönt att komma hem, Brad hade förberett hamburgare som vi slängde på grillen :)

Idag ska Brad och gänget cykla till Denver för Baseball medans jag packar och förbereder lite kul kväll! Kris mamma Judy kommer lite tidigare och hänger med mig tills övriga kommer tillbaks! Ska bli väldigt trevligt!

Men nu ska jag börja med att gå o kissa och borsta gaddarna så jag är redo när Megan kommer :) Flygplats stopp 2 på en vecka och 2 av 3 på kort tid - På Torsdag åker jag :D:D:D:D

Ha en fin Lördag (kväll) Håller tummarna för att de kriminella jävla asen hemma i Sverige nu sitter inlåsta i ett trångt jäkla rum med förhoppningsvis en väldigt trött och grinig polis som har tröttnat på Blatte beteende och utövar visst mått av övernitiskt maktmissbruk :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar