tisdag 4 juni 2013

Tisdag och molnigt där ute :) Skönt!

Igår var det alldeles för varmt - 34 grader ökenvärme, med ökenvindar som blåste upp sand från marken...Och Jerry han ville jobba med sina jäkla vattenslangar där ute - puh!
 I nästen två timmar av mina 4.5 så stod jag ute i stekande sol, ingen svett då det är alldeles för torrt, och limmade, skruvade och meckade där ute...bara för att när vi äntligen kom nån vart så gick handtaget på själva vindan sönder!!!!! Jerry visar sällan aggression men han slängde handtaget i marken och gick in....jag stannade ute och försökte snygga till alla slangarna och lät honom lugna ner sig lite :)

Till saken hör att det här är den dummaste sak jag nånsin sett, en stor ful plastkub - som har en slangvinda inuti - med en liten låda med diverse accessoarer till olika slangar, själva vatten mojängen har en fördelare till olika slangar - så man alltså kan ha flera slangar igång samtidigt - löjligt :D  Så jag sa till Jerry att jag tyckte jag gjort honom en tjänst som förstörde handtaget, dels för den var ful och otymplig och bara onödig och dels för att hans fru nu hade en sak mindre hon kunde göra sönder - han skrattade sen var humöret bättre!

Jag gick ut och inspekterade deras "Gardners" arbete på baksidan - Jaha det var ju rätt person att fråga tänkte jag och gick ner o ja det såg ju mindre vildvuxet ut i varje fall :D Det dög som svar...Sen drack vi hutlöst massa vatten och Jerry var upprörd över att han inte kunde hämta ut mer sprutor - diabetes sprutor! Jag sa det att men det låter ju konstigt att dom kan ta slut men du inte kan få nya...Jo men han hade en hel låda men vet inte vart den är - Susan har aldrig sett den i huset heller :) Ja men herregud, jag såg ju den lådan för nån vecka sen, här på bordet....Jag letar!!! 2 minuter tog det innan jag hittade den! Så var Jerry glad men samtidigt jättearg på sin fru :) Jaha oops! Sen började han prata om problemen mellan hans dotter och Sue och att hans relation med min chef Brad hade blivit dålig samtidigt och detta samtal tog resten av dagen...Spännande dag!

Jag åkte vägen förbi Target på vägen hem och köpte Korvbröd - det var vår middag grillad korv med bröd och Pommes - Nyttigt o bra :)

Kvällen spenderade vi ute, somnade båda på ute sofforna - förvånad över att jag inte är full av myggbett - inget spännande alls!

Strax är det dags för Grumpy´s och sen Walmart innan jag åker hem - lärt mig från förra veckan - Jag behöver en timme eller två efter Grumpy´s innan jag kan bli mig själv igen :D

Hoppas ni har en bra Tisdag ( kväll) och nu pratar vi 2 veckor och 2 dagar tills jag åker hem :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar