onsdag 26 juni 2013

Torsdag, ställde klockan men vaknade innan idag :)

Ja man börjar närma sig sin vanliga Insomnia på morgonen igen...måste ju betyda att man börjat ställa in tiden i kroppen eller?!?!!
Jag somnade inte före 1.30 och vaknade 7.30 - 6 timmar är väl typ standard sovtid för mig tror jag - så blir nog bra! Ska snabba på här på morgonen, måste packa en liten 2 dagars övernattningsbag...I natt blir det Pyjamasparty på MG och imorgon sover jag hos Dreas - sen hem på lördag eftermiddag och en ny övernattningsbag, fast bara över natten och jag kan åka hem i pyjamas då jag är hos Kusin Sara :) Sen får det bli ett par dagar hemma i Lerum tror jag :D:D:D:D

Gårdagen spenderade jag mest med slapp på dagen, tittandes på regnet, kollade lite olika alternativ med resdagar för roadtrip när Brad kommer, städade lite i mammas kyl ;) Sen duschade jag och åkte in till stan för en träff med Malin :) Det regnade Heeeela dagen igår, fram tills jag gick då duggade det bara och sen slutade det helt :) Man planerar väl...Spårvagnen passade perfekt med tåget så jag var på Linnégatan på 1 timme här ifrån huset och halvvägs upp! Ganska så bra faktiskt! Inte så himla jobbigt att bo på landet här :) Man är ju så otroligt tacksam över Lokaltrafik när man bor i en stat / stad som inte tycker sånt är viktigt - trots oändliga köer på motorvägen...Det må hända att västtrafik inte är det bästa vad gäller service - men jäklar va bra det är i jämförelse med ingenting alls :) Igår när jag gick på tåget så funkade inte maskinerna, gratis resa! På vägen hem så råkade jag stämpla fel och satt halva vägen och försökte få fixat det, men ingen tåg värd kom, men jag kände att med en gratis resa hem i måndags ( maskinen funkade inte då heller ) och en gratis in till stan så vågade jag inte chansa på att bara betala för en zon - alltså inom stan - så jag stämplade på igen i Partille :) funkade ju det med...

Det var så härligt att träffa Malin, vi började med en Öl ( vatten ) på Temple pub men det var lite stökigt där så vi gick upp till ett Café för en liten sallad och en kaffe med Kärleksmums till efterrätt! Lysande! Malin hade köpt mig en fin present och vi satt och mös tills klockan närmade sig nio, då körde Malin ner mig till tåget! Perfekt tidig kväll! Mamma kom såklart och hämtade mig vid tåget, vill bara påpeka att hon vill hämta och gillar det :) Det är faktiskt bara en tolv minuters promenad och med tanke på det är så ljust nu så ingen fara men... :) Vi satte oss i soffan o babblade ett bra tag - nog bra för mamma att jag åker i väg i ett par dagar så hon kan få sova ;)

Men nu som sagt, iväg till MG o jobba lite, sen lite AW med åtminstone Peter! Imorgon jobbar jag på lite till sen en träff med Kberg på en Majorna pub innan jag drar vidare på pubkväll med övriga vänner! Lördagen påbörjas som sagt var på STCC race i stan innan hemfärd och iväg till Sara!!!  Fullt ös!!!!!!!!!!!!

Får sätta lite fart, får se om jag får tillfälle att skriva nåt eller om det blir update deluxe på söndag :D

Ha en fin torsdag :)

Åh regnet det bara faller ner....

Tur man har sina Regnboots :D

Finaste Malin :)

Finaste Armbandet nånsin :D

Finaste stripen - måste skriva ut och ta med till Grumpy´s :D:D:D:D





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar