tisdag 11 juni 2013

Tisdag och jösses sicken dag jag har :)

Börja med Grumpy´s från kl 10 hem och fräscha till mig, äta lite lunch och ge mig iväg till Kiropraktorn för min Jobbintervju - sen iväg in till Denver för SWEA möte....Puh! Varmt som fan ska det vara också - Jag tycker inte att värme är speciellt trevligt när den går över 30 och igår hade vi 38 som mest och idag ska det väl bli samma men med monstervind - Alltså som att stoppa in en jetmotor i en Torrbastu och försöka hantera det :) Nä inte trevligt men vad göra ?!

Igår så flög vi in från Portland kl 12 - jag var hos Jerry kl 13.15 så inte direkt nån lugn hemkomst, jag sprang in, gick på toa och åkte :) Det var en ganska lugn dag hos Jerry Tack o lov, jag åkte o handlade lunch till oss ( tur att han inte hade ätit, annars hade jag levt på en granola bar hela dagen ) kom tillbaks vi satt o pratade en del, sen åkte jag till Target och handlade för honom...Kom tillbaks - Jerry sov! Så jag satte igång med deras middag, satt och bläddrade i en tidning tills Susan kom hem - sen åkte jag hem! Brad hade fixat mig en Gin o tonic som stod redo när jag kom så den satt jag och njöt av till öppnandet av 15 brev från IRS - dom hade faktiskt lyckats få fram mina papper nu så imorgon måste jag scanna och skicka till både CSN och Förvaltningsrätten - Så får jag förhoppningsvis tyst på dom asen ett tag! Dessutom hade vi fått mötes tid med USCIS - naturligtvis den 25:e Juni redan ?!?!?! Så den måste vi skicka tillbaks med önskemål om nytt datum! Hoppas att det inte betyder automatisk Deportation ;)

Allt detta samtidigt som jag nu har mindre än en och en halv vecka innan avfärd till Sverige :D Så nu känns det som att skippa Baseball och cykeltur till Denver på lördag är ett helt korrekt beslut! Hinner ju packa och fixa i ordning middag medans alla andra är iväg :) Sen kan jag njuta av Yardgames och kul kul när dom kommer tillbaks utan att känna mig stressad! Blir bra! Ska ju liksom jobba hela veckan med ett extra skift på torsdag och sen hela nästa vecka ända tills jag åker på Torsdag morgon!

Vår helg i Portland var fantastisk, tror jag vill bo där :) Mycket svalare och skönare;) Vi hade visst tur med vädret, 23-24 grader med sol - Underbart!

Ska fixa i ordning alla bilder och lägga upp, men det får bli imorgon, känner mig lite stressad :D

Ett litet smakprov :





Nu ska jag gå o vattna alla mina plantor innan jag måste hoppa in i en dusch, äta frukost hjälpa Brad bära upp vårt Foosball bord och sen iväg och jobba :D

Ha en fin Tisdag (kväll) Hörs imorgon :D



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar