fredag 30 augusti 2013

Fredag och Låååång helg :D

Underbart! Jag är så trött efter denna veckan så det ska bli så skönt med några extra dagar ledigt - jo men visst, jag får en dag mer än alla andra :D Labour Day Weekend! Thrive har stängt på Tisdag så får även tisdagen ledigt - Nu blir ju det hela förstört med ett Styrelsemöte på kvällen ( No offense mina Swea vänner ) men så känns det när man har en extra ledig dag som blir avbruten :) Nä det blir säkert jättetrevligt så inga problem, men ni vet...

Så igår så hade jag liksom bestämt mig för att ta upp det här med att det känns lite jobbigt och att det kanske är bäst dom gör sig av med mig snarast på Thrive :D Men så kom jag dit och då säger Judy: idag vill jag du ska fokusera enbart på telefonerna och på bokningssystemet - vi har förstått att det blir lite mycket, speciellt med språk barriären m.m - HAA säger jag, precis vad jag hade tänkt att prata med er om!

Problemet är ju som sagt var att ibland funkar inte hjärnans översättningssystem lika snabbt som dom vill det ska göra...Kändes som att Ja, men då fattar dom i varje fall att det inte är för jag är helt korkad!! Men med helt nya saker och på engelska så måste det nog få ta lite extra tid - funkar inte det så får dom gärna göra sig av med mig, om man säger så! Så nu ger jag det ett tag till...så får vi se sen!
Det kändes helt enkelt som att dom vill att det ska funka och är villiga att hjälpa till lite extra för att det ska bli så :)  Det var en riktigt bra dag där igår, ganska lugnt så jag kunde verkligen göra saker i lugnan ro´- fick till o med gå hem lite tidigt så när klockan var 18.10 så fick jag gå! Nästan en timme tidigt!

Hundarna var rätt lugna, efter att jag sysselsatt dom i timmar...så efter morgonens bråk så var det rätt lugnt! Ungefär samma idag faktiskt :) Det får ta sin lilla tid det också - försöker att inte gapa på Bode utan mer bara lugna honom...man får ju liksom förstå att det är jäkligt jobbigt med inkräktare som pockar på uppmärksamhet och vi vill ju han fortfarande ska känna sig som nr 1 - både för hans skull men även för att han ska bli del av uppfostran av den lille skiten - så som Björn var för honom! En av anledningarna till vi utökade hundskaran är ju för att Bode är alldeles för mycket människa ;) han behöver leka med hundar helt enkelt! Blev ju väldigt uppenbart efter vi hade Hunter & Nala på besök...tog knappt 1 vecka av surhet och sen var han ju som en ny hund som sprang omkring o lekte hundlekar, inte följde efter mig som ett lamm och ville leka brutala hundlekar med MIG :D Han är en aning för stor för det ska vara bekvämt när han kommer i full galopp och vill busa....Nä om nån vecka eller två räknar jag med att dom här territoriala attackerna på Liten Cooper ska vara färdiga och dom kan börja trivas med varandra i samma rum! Det blir lite bättre varje dag, dom leker i korta sekvenser varje dag nu! :) Man får vara glad för det lilla!!!

Idag är det dags för Jerry jobb...idag har vi inte mycket planerat, vi måste förbi DaVita och läsa av hans TBC test - det är nog det som är bokat för dagen - så vi får se vad herrn vill hitta på :) Ser fram emot att komma hem och slänga mig på soffan där ute med en kall o go drink :) Svalka av sig lite! Värmen fortsätter och vi slår typ värmerekord varje dag - helt galet med 35-36 grader VARJE dag och inget regn...Puh är så trött på det! Idag ha jag "välsignats" med ett molntäcke som hittills håller nere temperaturen - bara 23 grader än så länge!!! Håller tummarna för att det ska stanna under 30 i varje fall :D

Nä nu ska jag nog ta o förbereda vår middagsmat så vi bara kan slänga i lite grönsaker och sånt sen ikväll - tror vi kör rester från i helgen och gör Stekt ris på Fläskfilé :) Brukar faktiskt bli riktigt gott!

Så ha en fantastiskt fin Fredag (kväll)










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar