tisdag 27 augusti 2013

Gäller att trötta ut den lilla skiten :)

Så valpar...jösses! Jag hade glömt hur jobbiga dom är :D Han tuggar på allt, så igår när jag o Jerry var i affären så inhandlade jag snabbt några tuggleksaker. Dom verkar funka rätt bra, men det räcker inte för en hög energi valp kan jag ju meddela...så för ca 1 timme sen så gick jag ut och kastade bollar med honom - 10 minuter konstant apport och ja han kom tillbaks med bollen :) Så var han fortfarande inte trött, vi gick in och han lekte med sina leksaker sen var dom inte roliga längre utan då såg min fot väldigt lockande ut...jag ut med saken igen, denna gången hjälpte en Ekorre till - eller ja, Bode :) Men ekorren fick Bode att springa efter den och då följde såklart Cooper efter - detta verkar ha räckt för en tupplur i varje fall! Nu ligger han nedanför mina fötter och sussar gott! Bode har bara sagt ifrån kanske 3-4 gånger idag på morgonen, så väldigt mycket bättre än igår - tack o lov! Igår var en jobbig morgon! Bättre efter att Cooper fick Time out i kenneln :D Det roliga var att när jag gick hemifrån och stoppade in Cooper i kenneln, så sa han inte ett pip - enligt Brad hade han varken kissat där inne eller förstört nåt så det var ju väldigt bra! Kvällen gick ganska bra med hundarna också - några tillfällen då Bode blev förbannad men inte så farligt! Det ska nog bli bra detta med...Puh!!

Idag blir det träning på Thrive igen, en sista genomkörare innan dom ska testa mig och se om det är dags att kasta ut mig eller om vi ska gå vidare :) Fördelen är att jag inte börjar förrän 14 så har rätt gott om tid hemma innan...ska försöka tvätta lite och kanske läsa igenom mitt "Script" göra lite lunch / Middag till Brad då jag ska ut på Happy Hour med den amerikanska tjejligan idag :) Så Jag åker direkt efter jag kommit hem från jobb, Michelle o jag åker tillsammans så det blir perfekt! Ska bli riktigt trevligt, har inte haft happy hour med dessa tjejer sen förra året ungefär samma tid :D Ska ju bli hett igen ....fasen va trött jag är på värmen, nu borde det vara sådär perfekt, 25 grader och kyliga kvällar. Istället har vi 35 grader och blir inte ens kallt på kvällen! Men men man ska inte klaga kunde ju var precis tvärtom, man vet aldrig vad Colorado har att erbjuda i väder :)

Gårdagen var ganska lugn hos Jerry, han var på bättre humör och vi började dagen med att handla lite, sen hem och jag satte igång med en Green Chili åt dom till middag...Sen satt vi mest och pratade, jag tvättade alla grönsaker och frukter vi köpt  - organiserade lite lådor i medicin rummet, fyllde i hans journaler så dom är klara inför onsdagens besök hos Davita - ja en helt ok dag på jobbet :) Var hemma strax före 17.30 - då hade Brad vart ute med hundarna och matat dom och höll på att klippa gräset - sen satt vi ute och njöt av en 24 grader varmt kväll, massa moln så det var riktigt skönt! Vi åt rester till middag så enkelt att bara värma upp - innan vi kollade 2 avsnitt av Anthony Bourdain, sen var det läggdags!

Idag blir det alltså rätt lugnt innan det är dags att ge sig iväg...eller ja så lugnt som det kan bli med hundvalp a la Redbull och sur slappis :D :D:D:D:D

Jag kommer ha en extra lång helg denna som kommer, det ska bli väldigt skönt! Det är Labour day på Måndag så det är en helgdag, sen har Thrive stängt på Tisdag - så blir en riktigt lång o härlig helg! I helgen har vi det ganska lugnt o skönt och sen på söndag en av årets höjdpunkter - Football draft för Fantasy Football - Det är himla roligt och vi brukar köra på vid 13 tiden med draften och lite "snacks" och såklart Mimosas eller vad man nu behagar att förtära :D Sen  kör vi Yardgames samtidigt som College Football rullar på TV´n - folk kommer och går lite som dom vill så vi får se hur sent det blir och hur många som är kvar till middag...Planerar alltid nån simpel middag så det spelar liksom ingen roll hur många vi blir :D Kul som skjuttan är det och dessutom så blir Football 100 resor roligare att titta på när man spelar Fantasy samtidigt :) 10 personer blir vi så perfekt antal för en hufsat snabb draft och tid över för massa kul!

Nu ska jag ta o gå och stoppa i en tvätt, sen äta lite frukost så får vi väl se om det blir dags för ny bollkastning eller om Cooper tröttat ut sig tillräckligt! Är himla glad jag köpte Kenneln så man inte behöver oroa sig för vad han hittar på när man inte är här :D 

Lite bilder från gårdagen och morgonen kanske ?! Ja här får ni dom i varje fall :D

Ha en fin Tisdag (Kväll)







 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar