torsdag 15 augusti 2013

Torsdag och idag blir det träningsjobb :)

Så vaknar och huvudvärken från igår är ännu värre - dessutom har jag ont i halsen!!! Vad är oddsen för att jag skulle må tipptopp när man ska ha sin första dag och försöka göra bäst ifrån sig??!!! Nada...så rätt väntat :) Tack o lov ska jag inte börja förrän kl. 14 och det är en kort dag idag - ca kl. 18 - så en dos med Flupills ska nog göra susen :)

Jag mådde riktigt bra igår, huvudvärk hade jag hela dagen men kände mig inte alls sjuk eller så - Ja ja hoppas det är Svärmor som smittat mig, för hennes onda hals försvann på 2 dagar och nu är hon "bara" förkyld - snart helg så ska nog hinna kurera mig tills nästa vecka!

Gårdagen så lyckades jag fixa 2 tvättar , marinera kött inför kvällen och en del annat smått o gott innan det var dags att ge mig iväg till Jerry! 2 tvättar till idag och vi har inget liggande kvar!! Gott inför helgen! 1 maskin har jag redan tvättat så den ska jag snart gå o slänga i tumlaren! Jerry skulle till sin "husläkare" igår så vi stannade till på United Chinese restaurant innan vi åkte vidare till läkarmottagningen. Han kom in tidigt och vi var därifrån på 45 minuter - vi åkte hemåt och vi skrev en shoppinglista inför Fredag och sen tog jag hand om allt skräp som skulle tas ut - jag kollade kylen och vi bestämde att dom skulle äta Kyckling sallad till middag! Dom hade en färdig Sallad som bara var att lägga till kycklingen så han behövde inte min hjälp med detta :) Klockan 17 var jag ute i bilen och på väg hem! 

Vi tog hundarna på promenad, det var riktigt varmt och  klibbigt så hundarna var jättetrötta efter en ganska kort promenad - ca 25 minuter :) antar dom sprungit omkring och lekt halva dagen så behövs nog inte så extremt mycket motion för dom på promenaderna!! Vår baksida är poppis hos gästerna, dom kan springa som om det inte fanns några staket och sen har vi ju den där kaninen som bor under skjulet :D Alla 3 ligger helt utslagna bredvid mig just nu så antar det är ett tecken på att dom fått tillräckligt ?!?! :) Har faktiskt ingen aning om hur långa promenader Hunter o Nala får på vardagar, vet ju dom brukar få ordentliga hiker på helgerna och det får dom ju här med! Ja hade dom inte fått tillräckligt så hade man nog märkt det?! Kan ju säga att på morgonen är dom helt galna :D Nala springer och jagar Hunter genom att bita honom i bakbenen och morra - Hunter svarar genom att bita Nala i kinden - sen hoppar dom som studsbollar runt i huset, försöker få dom att gå ut men nä dom gillar att hoppa på sängen och soffan :D Ingen fara Linnéa, vi har inga möbelförbud för varken barn eller hundar här :D Men jag antar att dom skulle bete sig så hela dagarna om dom inte fick tillräckligt!!!! Idag på morgonen tog vi en ca 40 minuters prommis, det går ganska långsamt då speciellt Nala vill stanna och nosa på alla dofter :)

Nä nu ska jag gå o stoppa i tvätten i tumlaren och i med en ny tvätt, sen ska jag plugga på min paragraf i  "Scriptet" så jag memorerat det - det var mitt uppdrag för idag - sen ska jag försöka att ta det lugnt tills det är dags att åka härifrån - ca 13.15 så jag är där i god tid!

Tog inte så mycket bilder igår, bara en :)



Ha en fin dag och/eller kväll :D



1 kommentar:

  1. Kul att läsa hur du har det "over there"!
    Grattis till dina två år och ha en riktigt trevlig helg.

    SvaraRadera