onsdag 7 augusti 2013

Jaha då har man lämnat hem för sitta andra hem :D

Konstigt det är...Så skönt att komma hem och se mina plantor och hunden sova i sin egen säng - samtidigt som det alltid är jäkligt jobbigt att lämna Sverige...Mitt riktiga hem :) Men nu kommer livet snart igång som vanligt och sen är det bara att börja planera Familjens besök här till Julen och kanske börja kolla på resor hem till sommaren igen :D:D:D:D:D

Idag ska jag bara packa upp, åka o handla lite - hämta våra bonusbarn Nala och Hunter sen får det räcka för dagens aktiviteter :) Eventuellt så tittar Linda förbi på en öl också ;)

Resan hem gick bra, men Amsterdam vet i fan om jag vill åka vi på väg till USA igen...Vi skulle handla lite snaps i Taxfreen, gubben i kassan säger : Får jag rekommendera er att inte göra det - idioterna i Amsterdam kommer sno den!! VA???! Varför?? Jo dom godkänner inte våra Taxfree påsar - Nähä...nä men vi skippar väl det då!!! Kommer till Amsterdam och ingen säkerhetskontroll alls...vi kände men va fan!!!!! Men så kommer vi till gaten...säkerhetskontroll vid gaten!!!! Inte konstigt att Boarding tog typ 1.45 timme och vi ändå inte kom iväg i tid!! Sicken skit!!!! Så då var vi rätt glada vi inte hade med oss nån sprit! Sen ville dom inte släppa igenom mig utan extra pass koll - ok en gång sen skulle jag igenom igen...nä funka fortfarande inte - nr 2 av att hoppa ur kön och gå till disken sen funkade det! Brad stod och väntade på mig i säkert 20 minuter! Sicken soppa!! Ja ja...väl igenom så började vi kolla runt oss och ja nån mer internationell skara resenärer har jag aldrig sett!!Så kanske inte så konstigt att det tog tid!  Vi satt på planet i nära 1.5 timme innan vi lyfte - som tur var tog flygningen bara 7.17 timmar istället för 8.25 som det stod så vi behövde inte direkt stressa i Minneapolis heller! DIA var super busy också - men vi kom ut rätt fort ändå!

Väl hemma så tog bi båda en snabbdusch och sen packade Brad upp - ja han är galen, själv har jag inte öppnat väskorna än...Jag satte mig därute med en öl och njöt av vinden som svalkade av :) Vi åt lite korv med bröd till middag och sen låg vi som två klubbade sälar där ute...japp jag somnade! Brad väckte mig vid 21.30 så då gick jag upp o la mig, somnade med en gång igen - vaknade vid 3.20 låg kvar till 5.20 sen fick det räcka :) Nu ska jag ta och gå o packa upp väskorna, så det är borta tills extra hundarna kommer!

Hörs mer imorgon!!

Kolla mina växter :) Brianna har gjort ett superjobb :D:D:D:D:D










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar