torsdag 29 augusti 2013

Torsdag då ja...o jösses vad jag längtar efter helgen :)

Hundvalpar är tröttsamma :D

Eller ja, mer plågsamma som tuggar och har sig på mig hela tiden - tugg leksaker är inte lika goda uppenbarligen sen är ju skor av alla dess sorter riktigt smarriga också...Dessutom är Bode upp och ner i sitt accepterande av Cooper och inte...Idag började det kasst, han skrämde skiten ur den lilla och sen 10 minuter senare ville han leka men då sprang Cooper o gömde sig istället :) Så kan det gå...Började väl rätta till sig efter nån halvtimme där ute springandes efter bollar o dylikt!!! Märks man har en vallhund, han samlar ihop sina saker och attackerar din hälsena rent instinktivt - kastar man en boll till honom så kommer han tillbaks med den också, det har Bode aldrig gjort han vill bara leka "Keep Away" Han leker hårt och sen slappar han lika hårt - så blir nog bra detta i slutändan :) Men man får aktivera honom hela tiden...alltså kasta bollar till en förbannelse för att få honom slö :D Tur man inte jobbar hela dagar!!!!!!!!!!!!!

Så igår fick jag inte mycket gjort om man säger så..det var ett konstant lekande innan det var dags att åka till Jerry! Var hemma vid 17.30 Brad skulle åka o spela softball nån timme senare så jag fick spendera kvällen med att leka också :)

Dagen hos Jerry gick ganska snabbt, jag fixade skräpet sen åkte vi och åt lunch på väg till Davita. Vi var hemma vid 16.30 så jag fick snabbt fixa deras middag o få igång ugnen innan det var dags att åka hemåt! Enkel dag...

Så idag är det dags För Thrive träning igen...Jag har bestämt, med hjälp av mamma chat ;) Att jag måste fråga vad det är dom har tänkt sig egentligen? Är det verkligen meningen att jag ska vara fullärd om jag bara ska hoppa in nån gång då och då?? Vad har dom tänkt, ett fast schema ? Jag menar jag blir bara mer o mer förvirrad - speciellt efter att ha tränat med Jennie, känns antagligen helt annorlunda efter att ha haft Judy som tränare idag!?!?! Nä jag måste ändå reda ut var det är dom har tänkt och påpeka att jag är SVENSK som bara bott i USA i två år - jag kan inte alla mått och vikter mm, ännu, dessutom har jag ibland svårt med att höra vilken bokstav folk säger med en dålig telefon förbindelse - och nä jag förstår mig inte på försäkrings systemet för jag har aldrig haft nån förut och därför aldrig använt nån...Copay, medpay äh allt vad det är :)

Nä dags för en liten genomgång av saker tror jag :) Kl 14 är det dags igen! kommer väl hem vid 19 tiden om jag har tur!

Innan dess ska jag möblera om lite...all hundmat måste upp hit och ner med alla kläder istället - och plugga på såklart !!!

Nu ska jag sätta fart!! Ha en fin Torsdag och YES Snart är det helg :D




 

Alla bilder ovan är ett urval av sitta och vänta på att kaninen ska komma ut igen poser :D 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar