lördag 10 augusti 2013

Lördag och BBQ kväll!

Japp idag ska vi försöka packa ihop alla hundar, förhoppningsvis utan problem i en bil :) och åka ner till Linda o Mike för lite BBQ - just nu sitter vi och funderar på hur vi ska få till det bäst...om vi tar dom på en lång promenad nu och sen en kortare precis innan vi åker så kanske dom är lite mindre stirriga :D Vi får se om vi kan stanna över natten eller inte...antar jag får vara chaufför annars - det är ju inte heller nåt problem, men trevligare om man inte behöver dricka alkofritt, när man inte setts på så länge :D Nä för vi såg aldrig Mike när han / vi var i Sverige, fastän vi bodde ca 15 minuter ifrån varandra! Och Linda såg jag två gånger i början på semestern, Brad såg henne inte alls :)  Helt galet! Nick o Michelle åker ner också, och troligtvis ska dom hem ikväll så bråkar hundarna så kan vi nog stoppa i Bode i deras bil - om vi åker hem då vill säga :D:D:D:D Vi får se! Trevligt ska det bli hur som helst!

Min Jetlag är rätt jobbig - jag vill sova klockan 8 på kvällen och vakna vid 4-5 tiden - irriterande! Förhoppningsvis kan en trevlig kväll råda bot på det problemet!!! Annars lär väl en jobb vecka fixa det hela och mycket jobb blir det!
Mån, Tis, Ons och Fredag med Jerry sen Torsdag eftermiddag på Thrive Chiropractors för min första dag av träning !!!!! Jag har fått ett "Phone Script" att plugga in :D:D

Det börjar så här:
Thrive Chiropractic and Wellness, this is __________________, How may I help you?”  You should smile every time you answer; this will come across to the person on the other side.  Always be enthusiastic and friendly.

Hihihihi, ska nog inte vara några problem, förutom att jag ibland har Svenne uttal på TH ljud :D:D:D

Jaha då var promenaden avklarad, sen tog vi en sväng till Costco också, så nu har vi kött för ett par månader och annat smått o gott såklart! Så nu har jag paketerat om allt och stoppat i frysen, ställt in i vårt nya extra skafferi i källaren m.m - nu sitta här en sväng innan det är dags att duscha, göra en sallad och åka ner till Linda o Mike! Vi har bestämt oss för att åka hem ikväll. Det är ingen rolig historia att åka långt med 3 hundar som inte är vana vid att vara tillsammans - dessutom är Bode fortfarande lite revir galen mot Hunter så vi plockar faktiskt med honom och låter Nala och Hunter stanna här! Känns lite elakt men det blir bäst så, dom har ju i varje fall varandra :)

Vi åkte i en bil till Government Building idag, jag satt där bak emellan Bode och Nala ( bara för säkerhets skull ) Hunter fick åka fram! Det gick bra!  På vägen hem åkte de alla 3 i baksätet utan problem, men det är inte ens 10 minuter och dom var helt slutkörda så inte så konstigt!!!

Väl hemma så busade Brad lite med hundarna varpå Bode och Hunter gruffade lite igen - båda visar tänder och ser riktigt stygga ut - tror inte nån av dom egentligen skulle gå närmre eller göra nåt, men man vet aldrig! så när vi åkte till Costco så lät vi faktiskt Hunter stanna i sin "bur"... Nu när jag satte mig ner här i soffan så hoppade Nala upp bredvid mig, i sin hörna och Bode på andra sidan av mig...Hunter kommer entusiastiskt efter och letar efter en bra håla där han kan lägga sig...Det tyckte inte Bode alls var nån bra idé och skällde ut honom efter noter, så nu ligger Hunter i vår fåtölj, bara 1 meter bort men det räcker visst  :) Antagligen precis så det skulle vara om vi lämnade alla 3 här hemma själva också - det är så jag tänker se det när jag nu åker och jobbar på måndag :)

Promenaden var härlig idag, Bode och Nala sprang jämsides och sniffade och nosade på allt möjligt ihop, Bode och Hunter simmade ikapp efter pinnar, inga problem alls...Vi håller ju Hunter på Koppel då man inte riktigt vet om han kommer tillbaks annars, fast vid vattnet fick han vara lös ;) Bode och Nala stack iväg i full galopp över hela fältet, men båda kom tillbaks när vi visslade på dom, så kändes rätt tryggt - men sen när vi kom till svängen som vi tar runt huset så fick Nala nos på en kanin och det var som förgjort att få henne att komma tillbaks, när hon väl gjorde det så blev hon kopplad resten av promenaden, hon var inte glad men så går det!!! :)

Nu ligger alla tre helt utslagna och vill antagligen inte röra på sig alls på resten av dagen!

Och Linnéa, inte oroa dig nu...Nala är i toppform, glad och pigg, Hunter med även om han och Bode verkar ha lite små issues :D Mestadelen av tiden är dom faktiskt riktigt bra kompisar, alla tre :D

Annars igår så fixade vi mat till Svärföräldrar och farfar, vi grillade kyckling med ris och grönsaker, svenska såser från blå band - Bearnaise och Curry och så hade vi en stor sallad till det! Jättegott blev det! Dom åkte hem rätt tidigt och jag somnade på soffan typ kl 20.30 - japp Jetlag från Hell! Imorgon ska det bli bättre! Det måste det ju, jobba varje dag denna veckan ju! Fast ingen dag är tidigt så rätt lugnt ändå :)

Nä nu får jag faktiskt ta och börja göra mig redo, vi får ju åka om typ en timme! :)

Lite bilder från morgon promenaden:

 





Gillar hur Bodes svans bara dök upp så där snyggt :)

 
Ha en fin Lördag kväll :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar