lördag 31 augusti 2013

Lördag och härligt väder att vänta...

Ska inte bli lika varmt idag - så skönt :)

Gårdagen försvann lika snabbt som den kom...Jag höll på med hundarna hela morgonen o sen åkte jag till Jerry - åt lunch där, sen så drog vi iväg till Davita och vidare till Gander Mtn - en affär som påminner om REI, Jerry skulle köpa en ficklampa! Därifrån åkte vi hemåt via Target för lite shopping - sen var den dagen slut!

Kom hem och vi tog hundarna på gemensam promenad i värmen...puh! Hem och Brad fixade oss varsin Gin o Tonic som vi avnjöt i skuggan! Sen gjorde Brad sig två till ganska snabbt...själv tog jag en öl...Japp han blev plakat och jag var inte ens lite lullig...Jag gick in och satte fart med middagen...Varpå Bode blev väldigt arg på Cooper som också ville slicka skeden typ ( jo jag vet han är väldigt bortskämd vår Bode ) Så han riktigt attackerade honom, med ett skrämsel bett i ryggen!!!!! Cooper gnällde som om han minst var döende - Bode blev förskräckt så klart! Brad läste tidningen medans jag försökte lugna Cooper, det var inget blod och det verkade inte som om han hade ont nånstans, tack o lov - Precis när man tror det lugnat sig.... B somnade i stolen medans jag försökte  lugna båda hundarna, jag fick väcka honom o fråga om han ville ha mat eller inte...
Vi åt middag...Brad gick på toa och när han inte kom ner efter 10 minuter gick jag upp o kollade vad han gjorde - Utslagen på sängen, klockan var 20.40...Måste tillägga att han haft en jobbig vecka i skolan - ingen AC så temperaturen har legat på över 90F i hans klassrum - så han var nog rätt sliten...Men varför hälla i sig 3 stadiga groggar kan man ju undra!?!?! Jag och Cooper kollade på lite tv ihop istället, ett par avsnitt av Diners, Drive Inns and Dives - sen lite nyheter och när klockan var sådär 23.30 så gick jag och la mig...
Ja ja, han vaknade tidigt och gick upp med hundarna - tog dom på promenad medans jag faktiskt låg kvar i sängen! Jag gick upp och satte på kaffe utan hundar i huset, väldigt skönt :)

Så nu på morgonen har jag vattnat och lekt med hundar medans Brad har förberett Pinto bönor inför morgondagen, nu fixar han frukost medans jag sitter här! Om ca en timme ska vi packa ihop hundarna och ta en längre Promenad vid Gov. Building och sen åka förbi Petsmart och köpa en Namnbricka till Cooper - sen tar vi en sväng förbi Svärföräldrarna så dom får träffa hundarna en sväng! Efter det ska vi hem och förbereda morgondagens Fantasy Football draft, tror jag måste städa undan lite grann :D Jag måste åka o handla lite också, kanske gör det med en gång när vi kommit hem!

Sen ska jag försöka komma på nåt bra till middag idag också...Jobbigt o va ledig :D

Nu ska jag sätta fart, så ha en fin Lördag (kväll)
Favorit stället, han gillar allt med tak :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar