torsdag 8 augusti 2013

HundKollo :D

Japp 3 hundar har vi hemma nu, det är rätt mycket alltså :D Just nu har jag Nala och Hunter liggande på varsin sida av mig - Bode ligger och vaktar så dom inte kommer nära hans stol, kök, Brad -  ja You name it!! En riktig skitstövel är han!! Tur vi har några dagar att få honom att lugna ner sig!! Han skäller och morrar på stackars Hunter - Nala har han inga problem alls med :) Men man får ha lite överseende med stackarn, vi kom hem i tisdags och på onsdag åker vi o hämtar 2 hundar till :) Lite så revir instinkt ska han ju ha dessutom....definitivt skönt vi inte behöver lämna hundarna ensamma, nånting förrän på måndag :) Fast han låter ju mer, vår käre Bode än vad han gör / är - mycket snack på honom! Men man märker att hans morrande och skall är så mycket mörkare nu än tidigare - Stooor hund :D Inte konstig lilla Hunter blir lite skraj! Dom leker jättebra emellan, så bara nån Revir grej han har för sig - så på några dagar så bör han väl lugnat sig! Var ju samma sak med Napoleon förra året!

Så ingen Fara Linnéa :D

Nala ville inte lämna sitt hus igår, vi kom dit och dom var jätteglada men sen när hon insåg att vi skulle ta med dom, så sprang hon upp och gömde sig :D Men när vi väl lockat ner henne så hoppade hon graciöst upp i bilen och var hur lugn som helst!!!
Hundarna lekte jättebra och sprang omkring här ute i cirklar, dom är lite snabbara och mer graciösa än Bode så han har svårt att hänga med :) tills dom får upp farten då - då är han snabb! Så efter promenaden vi ska ta nu på morgonen så tror jag alla hundarna kommer att komma mycket bättre överens :)

Annars igår så packade jag upp mina väskor, åkte och handlade o hämtade upp Bode´s öron rengöring hos Svärisarna, pumpade upp mitt kassa däck och sen hämtade vi hundar! När vi kom hem var Linda här, så vi tog en öl tillsammans! Vi lagade svärmors färdiga Sloppy Joes till middag med en stor sallad till - sen låg vi på soffan resten av kvällen...vi har ju ingen TV så det är lite irriterande!!! Hade vart perfekta kvällar för lite Anthony Bourdain shower! Men men - vi överlever nog!! Vet inte när vi får tillbaks våra Mottagare - måste gå via Mikes bror Chris, då vi delar med Linda o Mike - lite jobbigt när nånting händer annars funkar det kalas och vi sparar väl ett antal tusen om året på det!

Idag ska vi iväg på en lång promenad på morgonen, sen  ska vi nog mest fixa lite ogräs och annat här ute - Brad ska iväg på avskedsfest på eftermiddagen - så då kanske jag jobbar lite MG - sen kommer han hem lagom till middag :) Inget speciellt alls - skönt och precis den perfekta uppladdningen inför jobb på Måndag :)

Nu ska jag sätta fart - måste fräscha till mig innan vi ska på prommis  :) Glömde änna duscha igår :D

Lite foton från gårdagen...ja mer eller mindre bara hundar :D







Kanin jakt - då samarbetar vi väldigt bra :D Vi har en ny bebis kanin under skjulet som inte är feg om man säger så :D




2 kommentarer:

  1. Ohhh BÄSTA HUNVAKTEN!!!
    Ni är helt underbara!! Tack snälla Cia. Hoppas Bode känner att ni fortfarande är hans Nr 1. Stackarn. Hur beter våra små bebisar annars? Är det ok?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det kommer bli hur bra som helst om några dagar :-) bode har bara lite problem med att dela med sig, så här i början :-D era små bebisar är riktiga änglar...inte ens sura på bode när han beter sig! äter bra, sover på soffan och är allmänt gosiga! det verkar som båda tyr sig lite mer till mig vilket jag älskar :-D lugnt o fint, njut av semestern - jag håller er uppdaterade :-) puss o kram

      Radera