torsdag 19 december 2013

Dom är på väg :D

Och enligt första koll så landar dom i tid också, kl 15.35 :D Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jag är så fantastiskt exalterad så det känns som jag har resfeber :)

Hur ska jag hinna få ordning på allt här hemma tills dom kommer liksom? Nu behöver jag ju egentligen inte göra så mycket men ni vet den där känslan av att man vill det ska vara perfekt?!?! Vad jag ska göra idag är att städa undan lite här på undervåningen, städa gästbadrumet, pumpa upp Jonathans säng och bädda den, sätta igång crockpoten med middag, tvätta några maskiner - behöver städa ur min bil lite och åka och tvätta den, ska försöka att inte göra en Linnéa och Glömma fönstret :D Jag måste försöka slå in lite julklappar också och ringa tillbaks till den där förbannade stall personen som vägrar ringa tillbaks till mig - skitstövel :) Dessutom behöver jag få ut hundarna så dom är trötta när alla kommer, både mamma och Jonte har viss hundrädsla o Cooper är väl inte den lugnaste av valpar om man säger så :D Jag får ta med dom på Roadtrip till biltvätten, det är nog exalterande nog för att få dom smått aktiverade ;)

Igår fick jag ju såklart inte gjort hälften av vad jag tänkt...eller jo det fick jag men ni vet...Jag jobbade på morgonen, åkte direkt till Walmart och sen direkt vidare till svärfar för att hämta säng...där blev jag ju såklart fast i en timme, skit! Så skippade banken och åkte hem och satte igång med köttbullar - 2 kg köttfärs nöjde jag mig med...vet i fan om det kommer räcka men jag kan ju faktiskt göra en 1 kg omgång till, det tog mig ett par timmar och min axel gör ont :) Samtidigt så grillade jag upp en Fläskfilé, japp grillade :) som vi åt ihop med en sallad och ris...

Brad somnade till min fina julmusik, kl 20...ja han städade sitt badrum och flyttade runt lite saker medans jag gjorde köttbullar m.m ;) tror han har en liten förkylning på gång han också! Själv är huvudvärken mycket bättre och jag är inte alls lika tät idag, så måste vart en snabbis sjuka jag kände igår :)

Nä nu jäklar ska jag sätta fart här - snart är dom ju här!!!!!!!!!!! Bara 7,5 timme kvar - Wiiiiiiiiiii

Ha det fint :)






2 kommentarer:

  1. Oh vad harligt, antligen!! Nej lamna inte fonster uppe, blir forjakla blott!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Japp äntligen och om nån dag eller 2 ? kommer de dina :D Ska försöka att inte glömma stänga fönster, lätt hänt dock när man är lite disträ ;)

      Radera