onsdag 4 december 2013

Onsdag och kallt med bara liiite snö :)

Va fasen alltså!!! Igår så varnade dom för en Fot av snö, ja jag tror en fot är nån gammal kungs fot som man mäter efter - ca 30 cm :D Det var snarare 2-3 cm men det snöar fortfarande :D Kallt som satan är det också, -15 C här! Igår fick jag ett medelande från Visiting Angels...Vädret ska bli hemskt, kan du ta dig till jobbet? Är det för jäkligt så stanna hemma! Kan inte säga hur lycklig jag kände mig över att få en dag ledigt så där utan vidare...Men det sket sig ju fullkomligt! Så det blir fulldag igen, Grumpy´s och Jerry! Får åka 9.30 och är väl hemma 17.30 - blä! Här får folk snowdays hur som helst, lite snö på marken och skolorna stängs så var ju inte helt otroligt att man kunde fått en ledig dag :)

Ja ja...

Idag ska jag lämna Cooper och Bode ensamma hemma - låter ju helt sjukt dom brukar ju vara det :D Men Cooper har ju fortfarande sin tratt på huvudet och Bode hatar tratten, så bara hoppas att dom tänker ligga o sova hela dagen! Cooper vägrar ju vara still, så ett under att han inte ryckt upp stygnen redan! Men nu ser dom så fina ut så tror att det kommer vara lugnt! Vi får väl se! Svärföräldrarna får ju inte gjort någonting när dom har hundarna där, så vill inte ge dom mer stress!
Jag vet faktiskt inte vad dom gör....Svärmor säger...Jag är så stressad - nu har hon jobbat i två dagar men även annars...så undrar man varför och det finns verkligen ingen anledning :D Hon är bara en sån perfektionist så allt måste ske på exakt rätt sätt annars går det bara inte ;) Svärfar har fullt upp med att kratta löv...Jag är rätt glad att jag är en slashank :D Det blir som det blir helt enkelt! Brad har rätt mycket av sina föräldrar i sig, så nu när köksön ser ut som fan, så kliar det nog ända in i ryggraden på honom! :D

Jag känner mig dock smått stressad - om två veckor ganska exakt kommer hela min härliga familj!! Vi har inte fått ordning på källaren / nya sovrummet ännu, kontoret är inte färdig städat och där ska vi få in två tonåringar :D Herrejösses...På fredag är det SWEAs julbord, dessutom på lördag så har vi den årliga Sverigemiddagen som Brad samlat in flera hundra dollar för till Deca så den måste ju skötas perfekt :) Pannbiff middag igen! Söndag får nog bli att göra köttbullar så jag hinner färdigt med allt sånt! Fast jag kan ju faktiskt göra köttbullar med familjen här också :S Men vill ju inte slösa bort värdefull tid ju!

Ja ja, det är som sagt var tur att jag är jag och inte min svärmor :D Löser sig :D

Gårdagen blev också ganska stressig, snabbt iväg tills svärfar med Cooper, sen till spritaffären för Dr G, Guiness för en Gryta, sen iväg och storhandlade åt dom på Sprouts...det tog en evighet eftersom dom inte hade allt jag ville ha! Sen hem och lagade mat, de två sakerna som nog tar längst tid denna veckan så det är ju skönt! Cabbage rolls - som kåldolmar men med tomatsås - ska jag göra hemma en dag .) och Morotskaka, med mjukost glasyr - PALEO style, den är viss det godaste dom ätit - ska skicka dig receptet Linnéa, jag har ju ingen koll då jag inte kan provsmaka :) Den är enkel men tar tid! Kom därifrån vid halv fem och snabbt iväg och hämtade upp Cooper igen...snabbt hem och åt middag innan vi fick åka in till Brighton igen för farfars Proclamation :) Numera är den 3:e December Wayne Peer Day :D Häftigt! Det var ganska intressant, men gud så tråkigt :D Vi kunde inte riktig gå förrän punkten med ceremonier var över - tog en evighet :D Men farfar var glad och det är ju allt som betyder nåt :D

Nä jösses nu ser man ju inte ut genom fönstret längre, kanske får en Snowday ändå`??? :D

Nu ska jag ta ut skräpet och sätta fart, kommer väl ta en timme till grumpy´s i detta vädret :D

Ha en fin Onsdag (kväll)




Fina Farfar, han har haft ett känslosamt år :)

Mayor McClean...

För en timme sen....




Nu....


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar