lördag 28 december 2013

Julen typ över, nu laddar vi för Nyår :)

Idag ska snön komma tillbaks också :D Igår satt vi i t-shirt med temperaturer som kändes som 20 men bara var ca 15 - Colorado visar sig verkligen från sin bästa sida med både och väder!!

Igår var jag trött...Julfesten på Annandagen blev jättelyckad med mängder av folk, tror vi var närmre 40 som mest! Jag fixade och donade hela dagen medans Marchiafavas fick uppleva Stapleton Shopping Center :) Tror vi båda var nöjda med det! Klockan var väl ca Midnatt när alla hade gått och vi var redo för sängen - kl 4.50 gick jag upp och körde Karl till flygplatsen, ett kort besök hos föräldrarna i Houston så han är tillbaks på måndag igen! Kom hem igen vid 6 och matade hundarna, som naturligtvis var med i bilen till flygplatsen...Sen gick jag och la mig en stund, men kunde ju inte somna så på kvällen igår var jag riktigt trött!!! Jag åkte och jobbade en sväng också, Grumpy´s men efter 1 timme där så skickade Dorothy hem mig och vi bestämde att jag är där 3 timmar nästa fredag istället! Minimi tid är 2 timmar så även om jag bara är där 1 timme så får dom betala för 2 - Det är ju lite kasst tycker jag :) Men vi löser det med en extra timme nästa gång! Då ska jag även jobba eftermiddag istället för morgon, så lite mer tid att fixa dom lite middag och så istället!

Idag är det dags för Farfars 90 års fest, imorgon fyller han egentligen men vi firar idag :) Det blir fin middag på Buffalo Run Golfclub som ligger 5 minuter härifrån...Innan middagen så ska vi hinna med lite shopping och fira mini jul med Kim o Ruth och killarna - dom åker hem imorgon så hinns inte med annars! Så det blir fullt upp idag också! Imorgon ska jag mamma o syrran gå till Sherri och få ansiktsbehandlingar innan det är dags för Football Sunday - antagligen tittar alla kusinerna förbi så blir nog lite kalajs :D

Efter idag så är det ganska öppet med planer - måndag så kommer Karl tillbaks vid 12.30 och sen ska vi till svärföräldrarna och fira lite jul där ( Japp vi har alltså inte gett eller öppnat julklappar ännu - för mycket andra människor runt omkring som inte är med på julklappslistan ) Sen ska farfar bjuda ut hela familjen på middag, det är hans julklapp till alla :)

Nyårsafton blir det lite festligheter här hemma med lite goda vänner - mamma ska nog fira med Kathy o Rog, det blir deras enda egentid som det verkar nu!

Vi ska försöka hinna med en del saker dock, den 2:a janurai så åker jag o Brad och Annkin o Karl till Estes Park för en övernattning på Stanley Hotel och lite sightseeing...Ska bli trevligt med lite bara vi tid...Sen ska vi försöka hitta en lucka för en heldag i Golden och en tripp till Colorado Springs - Annkin och Nathalie ska  få sin ridlektion och jag börjar blir riktigt trött på stöllet jag bokat in dom hos...Så nu ska jag skicka ett mail och säga - jag måste ha en dag bestämd NU!!!!! :)

Nu kom mamma upp så får vara lite trevlig :)

Ha en fin Lördag och Gott Slut :D


Nya Bästa vänner :D









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar