Follow by Email

söndag 30 oktober 2011

Söndag morgon!

Känns nästan som eftermiddag nu för tiden om man vaknar efter kl 7 :D Idag gick jag inte upp förrän nästan 8.30!! Eller nja, jag gick upp hämtade vatten och matade hunden vid 7 men sen somnade jag om :D Fantastiskt skönt!! Men jag är fortfarande trött - Måste vart Ansis Wiches Brew :) Gud så gott!! Den godaste Glögg jag nånsin druckit tror jag :D Kan ha vart ölen eller / och snapsarna också förstås??!! :D

Kul hade vi i varje fall! Ansi och Scott hade ordnat en jättelyckad fest, med massa skön musik och smarriga snacks och Hotdogs :) Upptäckte att inte alla kallar Korv och bröd med mos för hel eller halv special ??!! WTF?? Det trodde jag var en självklarhet!! :)

Som sagt var, huvudet värker lite idag och min täta näsa är ännu tätare efter att inte ha fått sin nasal decongestion igår innan läggdags :) Så jag tror det blir en slappedag idag, med möjligtvis ett stopp hos Linda o Mike för Football :D Definitvit INTE uttråkad denna helgen i varje fall!!

Nä sätta på lite kaffe och kanske lägga mig på soffan en stund??!!! Ja mycket mer än så blir det inte i varje fall!! :D

Happy Halloween Ha en fantastisk Söndag!!

2 kommentarer:

  1. tror du det är nåt data virus som smittat oss? kanske genom delningar på bloggen eller så?? BÖRJAR OCKSÅ BLI VÄLDIGT TRÖTT PÅ ATT VARA FÖRKYLD...SÅ IDAG TATATA hAR JAG LEGaT I SÄNGEN!

    SvaraRadera
  2. Japp jäkla skitvirus säger jag bara!!! Kan vara internet virus...bäst att uppgradera virusprogrammet kanske??

    Jag har inte rört mig från soffan på hela dagen heller!!!! småsovit till football från 11 till 17 :D Ibland är Football en blessing in disguise :D

    Krya på OSS :) Puss o kram <3

    SvaraRadera