Follow by Email

måndag 31 oktober 2011

Måndag igen...

Tur man inte jobbar ämnu, för jag är helt slut!! Den här fökylningen som satt sig som en fet klump bakom näsan som vägrar ge sig av är väldigt tröttsam...Har huvudvärk som aldrig förr, tät i hela skallen känns det som - Bihålorna kanske???!! Vaknade först kl 7 idag - hörde inte mannen när han gick upp, duschade eller garagedörren när han åkte! Helt nytt fenomen! Min hund verkar ha samma virus....när jag vaknade låg han sött och spoonde mig och han stannade där efter jag gått upp!!! Vad är det som händer liksom?!?!!

Ja ja bara hoppas det släpper snart har inte tid med sånt här tjaffs !! :)

Gårdagen gjorde jag inte ett skit på hela dagen! Låg på soffan och halvsov medans fotbollen var på, tänkte det var det jag behövde för att må bättre idag, funkade sådär men i det långa loppet kanske ??!! :) Helgen i sig var ju väldigt trevlig så att det får väl klassas som det var värt en liten setback i mitt kurerande :D

Denna veckan har jag mängder av saker jag bara måste göra...har fått ett tips på ett jobb som jag måste skriva lite info till - han som äger företaget ( hemma i sverige ) vet jag vem det är men jag känner honom inte riktigt, en kund till MG som öppnat filial - i Colorado av alla ställen - så får försöka visa mig från min bästa sida! Chefen hemma har redan förarbetat men ändå :) Hade ju vart helt lysande om jag kunde få jobbat med det jag kan, fast här borta!!! Håll tummarna! Sen måste jag skriva 60 tackkort - dom måste iväg i denna veckan, så är det bara :) Måste åka till banken också och försöka hinna med att umgås med Farfar, han har haft det lite jobbigt på sistone! Sen har vi Oskar på Onsdag, när det ska snöa som fasen igen :) Får planera nåt snökul!!! :D Idag tror jag att jag och Linda ska åka in till Zoo för en outing :) Fredag ska jag vara Judge på ett av Brads event med DECA - Så fullt upp igen denna veckan!!! :) Tur man är hemmafru :D:D:D:D

Nä om jag skulle ta och dricka mitt kaffe och sätta lite fart, känner jag Linda rätt så står hon väl redo kl 8.30 - det lär ju inte jag vara med tanke på att klockan är 8 nu :D Oops bästa jag skickar ett sms :)

Ha en fin Måndag (kväll) 

4 kommentarer:

 1. Men gud va roligt! Jobb...jag håller tummarna och tårna med:)

  SvaraRadera
 2. Japp Hålla alla lemmar du kan :D Ska försöka författa ett mail här nu innan mannen kommer hem :D Tror vi ska grilla nåt gott - ändå 20 grader idag igen :D:D:D Snöstorm # 2 ska komma i morgon kväll så bäst att passa på :)

  Puss o Kram :)

  SvaraRadera
 3. Lycka till med jobbet, hade ju varit kanon!!! -You Go Girl!!! xx

  SvaraRadera