tisdag 18 oktober 2011

Tisdag och helt tyst

Förutom den jäkla diskmaskinen då...lääääängtar tills jag får min nya :D

Mamma åkte hem igår, det är riktigt jobbigt denna gången! Jag vet ju att jag troligtvis inte kommer hem förrän till sommaren vilket innebär - ingen mamma på 7 månader, Live i varje fall!! Det är inget kul att tänka på! Men men jag har ju flyttat utomlands och det är ju en av dom stora nackdelarna! Man kan inte se sina nära och kära när man vill - Bara att acceptera!!!

Men vi har haft det jättebra dessa två veckor, mamma har fått träffa mer eller mindre alla i min nya stora släkt, hon har fått sett platser som är väldigt speciella här i Colorado, vi har hunnit shoppa som galningar och ändå haft tid att bara mysa och ta det lugnt!! Perfekt semester helt enkelt!! Nästa gång mamma kommer så kan man ta det ännu lite lugnare :D

Nu är det bara att rycka upp sig och börja planera för mitt nästa besök här!! Susanna & Rickard kommer över Jul o Nyår :) Har massa idéer så nu måste vi börja boka och fixa! Tur man har lite grejer att se fram emot!! Sen efter det så kommer ju älskade systern på besök! :D Yeay!

Idag ska jag sätta igång med 2 fotoböcker, det är 40% på Shutterfly men bara fram tills imorgon kväll - så det är bråttom!!! Den ena boken jag ska göra nu är från förra sommaren :D Den andra är en med bilder från våra Wedding Receptions Den svenska & den amerikanska! Perfekt Julklapp till svärmor och svärfar! :) Så ingen vila det tar tid att fixa dessa böcker!!! Men kul :D 2 hela dagar kommer räcka hoppas jag - kan tvätta o fixa sånt under tiden så det kan nog bli rätt perfekt just nu :)

Torsdag blir fullt upp igen så bara o sätta fart! Ska ha frukost hos Linda på morgonen, sen vara barnvakt innan jag får springa iväg till svärföräldrarna för att hinna öppna alla presenter och börja skriva ner för att skicka tackkort m.m - kommer behöva vila på Fredag, fast just det ja då ska jag till Farfar Peer och börja bygga mina köksträdgårds lådor och äta lunch :D

Nä nu ska jag dricka mitt kaffe, slänga i en tvätt och sen sätta igång med mina böcker!!

Ha en fantastisk tisdag (kväll )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar