Follow by Email

söndag 16 oktober 2011

Söndag....

Nu är det liksom Grand Finale för mammas besök, imorgon eftermiddag så sitter hon på planet hem till Svea Rike igen! Tiden har gått så fort...men vi har ju faktiskt hunnit med allt vi tänkt så :) Spelar ingen roll hur länge man stannar kommer jag ihåg för tiden rusar alltid iväg :)

Igår blev en avslappnad dag i en park här i närheten, lite korvgrillning och så i ett geting invaderat område...dom var jobbiga dom jäklarna! Förutom det så var det en härlig dag!!! Hem efter det och tog hunden på promenad sen vidare hem till Linda o Mike där vi åt upp rester från Festen!! Lugnt och avslappnat där med :D Tidigt hemma, brad kunde inte hålla ögonen öppna och både jag o mamma var rätt slut vi också!! Skönt!!!

Idag är det dags för frukost hos Svärföräldrarna med alla släktingar som åker hemåt igen!! Blir ett trevligt avslut på denna helgen! Sen tar jag och åtminstone mamma oss en sväng nånstans och bara skrotar runt! Troligtvis Olde Town Arvada efterssom det aldrig blev av.....Imorgon är det dags för att packa det sista och åka till flygplatsen så då hinns det inte med nåt speciellt annat!!

Nu dags för kaffe och sen sätta fart :)

Ha en skön Söndag (kväll)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar