tisdag 25 oktober 2011

Tisdag och dagen innan snöstormen ska slå till :)

Just nu är det 14 grader varmt, kl 7 på morgonen men det ska bli kallllllllt och komma massor av snö redan med början ikväll:) 6-10 inches ( 15 - 25 cm ) ska det komma fram till förmiddagen imorgon!! Holy Cow :D Kanske att det blir en Snowday imorgon???!!! Ingen skola inget jobb för många :D

Helt galet är väderskillnaderna här...Igår var det record High med över 26 grader imorgon +1 som högst :) Jag tycker det är spännande och härligt, man får liksom alltid vara förberedd så här års...:) Jag är lite besviken på min kropp dock - har åkt på en förkylning med lite halsont och tjaffs...jag vill ju ut och leka i snön ju :D Ska ha Oskar på eftermiddagen imorgon, hade ju vart mycket roligare om vi kunde va ute i snön och roa oss :D Kanske får bli ett par timmar på soffan med film istället :)

Igår så åkte jag o Kathy iväg och köpte lite stämplar och annat till våra tackkort, fick tag på lite Halloween småpryttlar att ha här inne i varje fall, bara lite grann gör ju skillnad så ...det var mega rea så jag fick köpt 4 stearin ljus, två "skyltar" och en Blompinne för endast 5 dollares :) Ganska kul! Vill ha lite till men ska se om jag kan hitta nåt på rea i nån av mataffärerna nästa gång jag handlar istället :) Efter vi shoppat vad vi behövde åkte vi hem och började använda vår artistiska sida - Kathy använde en puncher för att göra mönster längst ner på vita kort, jag stämplade med 3 styck stämlar :) Nu ska vi bara skriva i korten också...

Oj jösses ett litet tillägg bara - nu är det helt plötsligt bara 10 grader ute.....!!!!! :) Det närmar sig :D ( 20 minuter senare: 8,7 grader )

Jag fick lunch innan jag begav mig hemåt, med ett litet pitstopp hos Linda :) Jag fick städat mitt badrum i varje fall när jag kom hem ! Sen satte jag igång att laga mat...Biff stroganoff...Kathy & Rog kom över för att hjälpa oss att tömma sprinkler systemet innan det fryser på och bära bort mina 2 färdiga köks trädgårdsbäddar - tror kanske jag behöver 1 till :) Blir nog bra hur som helst :D Vi åt middag sen åkte dom hem! Brad var piggare än vanligt en måndag kväll, somnade inte i soffan före ca 21.30 :O Det är som jag säger bara man gör nåt så...Gick o la mig tidigt jag med!

En glad nyhet jag fick på Nyheterna igår är: H & M på 16 street Mall öppnar den 10 November!!!! TJOHOOOOOO en annan glad nyhet var...Dom öppnar en till redan nästa år i Cherry Creek Mall :D HÄRLIGT!!!

Idag ska jag försöka kurera min snuva här hemma! Småplocka lite och köra några tvättar, vill bli av med denna förkylningen snarast så bara o ta det lugnt antar jag :) Ska även få in en Skype träff med goaste Fiddsingen :) Man får planera sånt där nu för tiden!

Nä nu dags att dricka upp kaffet och slänga i en tvätt :) Tog lite foton på mina små Halloween pryttlar - inte så mycket men ändå :D Liten bild på mina planteringsbäddar också :)








Ha en Fin Tisdag ( Kväll )

2 kommentarer:

  1. Väldigt fina odligsbäddar hörru:) kunde nästan ha gjort dem själv...eller? De ser ju till och med bättre ut än mina!!! Så är det bara att fylla med ogräsduk i botten och på med jord...Fet i ena och sandig i andra så kan du odla alla möjliga saker:) Kryddor gillar torrt och sandigt, köksträdgårdsväxter vill ha mycket näring... Puss <3

    SvaraRadera
  2. Eller hur?? Härliga farfar byggde ihop dom åt mig :) Jag skulle hjälpt till att skruva men wips så var dom klara och i min trädgård :)
    Japp såna frågor jag har till trädgårdsmästaren i morgon :) Har hört lite olika saker men känns bättre att fråga en uppenbar expert :D
    Ser fram emot lite skype Puss o Kram <3

    SvaraRadera