måndag 28 november 2011

En helt vanlig måndag :)

Ja men då har man överlevt sin första Thanks Giving och en härlig helg i Winter Park :) Vi hade tur med trafiken igår så tog oss bara en dryg timme hem igår...fantastiskt att ha ett skidparadis så nära :D

Det är en helt fantastisk resa till Grand Junction. vilka vyer man har här i bergen!! För att komma till Grand Junction så kör man över bland annat Vail och Glenwood Springs - rätt igenom bergslandskapet helt enkelt! :) Vi kom iväg hemifrån vid 13 och var framme vid ca17.30 så det flöt på rätt bra...Det var bara delar av familjen som kom på onsdagen, ganska skönt faktiskt!!! På onsdagen gjorde vi inte mycket, åt middag och babblade, lite spel m.m Det är en spelgalen familj jag har fått mig...själv är jag ju så där intresseread av spel vilket inte ses på med blida ögon :D Så länge dom har typiska amerikanska spel så kan jag ju komma undan rätt väl men inte med dom andra - skit! Torsdagen själva Thanksgiving dagen var inte alls som på film :D Rätt slappt och behändigt....jag tog hunden på morgon promenix vid 6.30 vilket var min enda rökpaus fram till 16 tiden...sen ett par timmar med kaffe och frukost fram tills resterande familjemedlemmar kom - maten serverades vid 14 tiden, ganska smaklös Kalkon med tillbehör ( min är väldigt mycket bättre ) :D Nån säga vad man är tacksam för hände inte!! Däremot en monsterbön innan maten - jag har nu insett att familjen är katoliker...kors grejen och allt - Jösses!!! Jag förklarade snabbt för mormor när hon frågade lite senare, att i sverige är man minsann inte katoliker så hon måste fått det om bakfoten ( hon är svenskättling - hennes mamma var helsvensk ) Fick frågan om vilken kyrka jag tillhörde och hur ofta jag gick och om det fanns nån likvärdig kyrka jag kunde gå till här - öhhhhh och sen om resten av familjen - öhhhhhhhh :D:D:D Ärlig som jag är så förstod dom nog ganska snabbt att nä religiös det är hon inte den där hedningen från Sverige :D Jag spenderade  mest tid med Kim och Ruth, Brads syster med "fru" och deras två barn ( ganska kul i en så religiös familj ) Ingen har några större problem med det hela heller - förutom min kära Svärfar som är den minst religiösa av hela bunten ) Han sa inte många ord till sin dotter eller barnbarn på hela helgen - sorgligt som fan!!!! Min andra nya favorit är Aunt Raida som bor nere i Alamosa! Hon och hennes man Roger har en riktig ranch, med hästar och kossor och hela kalaset! Raida härstammar från Norge och hon är nog den som mest tagit vara på sina rötter! Fast jag måste säga att jag tycker att alla i min nya familj är rätt härliga!!! :)
Thanks Giving var riktigt trevligt med andra ord - en hel del vin fick vi pimplat också!! :)

På fredag förmiddag så åkte jag och Brad alltså vidare till Winter Park för lite kvalitetstid med Linda, Mike och killarna! Fredagen gjorde vi inte mycket, bara lugnt och skönt med lite härlig bubbelbad i utomhus bubbelpoolen - kortspel på kvällen när barnen somnat :) Härligt! Sen på lördagen så åkte Linda och Erik skidor medans vi tog en sväng till en second hand affär och efter det tog vi oss till winter Park village där vi satt i solen på en uteservering ( 10 minusgrader )och intog några goda öl medans vi väntade på de två skidåkarna! Härlig atmosfär och så sugen på att själv åka!! Vi hade ju inte riktigt råd denna gången tyvärr! Kvällen innebar ungefär samma som kvällen innan, bubbelbad och kortspel :)

När vi kom hem så gjorde vi inte mycket heller, låg på soffan och kollade fotboll, småsov lite :)

Idag ska jag packa ner saker ifrån skåpen - måste vara redo för demolition :D Passar på att tvätta lite också sen måste jag iväg och handla lite så vi har saker vi kan laga till, utan kök :) Dessutom måste jag försöka hitta lampor som jag kan använda till mina adventsstjärnor - mycket att göra helt enkelt! Första advent får firas idag om jag bara hittar lamporna!! Ska prova med Worldmarket först efterssom jag ändå MÅSTE köpa julmust! Target ligger precis bredvid så kanske dom har nåt man kan använda annars??!?! Ska undersöka lite online nu på morgonen :)

Nä dags att sätta fart...här är några bilder från lite bubbelpool och skidbackar, tog inte ett enda kort på Thanksgiving - oops :)

Ha en fin måndag!!!








2 kommentarer:

  1. men min skapare! Berättade du inte vilken kyrka du och din familj tillhör? Och nej det finns ingen likvärdig...jag lovar jag har letat:) Jag hoppas du inte planerar in nån middag med bön när jag kommer och i så fall är placeringskort ett måste om inte nån av oss ska bryta i hop för att vi får ögonkontakt:)
    Skönt att det gick bra hednasyster. Puss

    SvaraRadera
  2. Jag tyckte det var bäst att inte låta dom veta hur illa det är :D:D:D:D Nja det lär ju bli en bön eller två men jag har lärt mig tänka under tiden - god mat mmmmmmmmmmmmmmm ska bli så gott, så jag hör aldrig vad dom säger:D:D:D:D Bra knep! :) Ingen ögonkontakt är också en bra idé :)

    Saknar min hednasyster <3<3<3

    SvaraRadera