onsdag 2 november 2011

Snö igen :)

Snöar som bara den nu på morgonen, har snöat hela natten dessutom :) Jag som älskar snö tycker ju det är fantastiskt!!!

Däremot så är det ju lite jobbigt med Snowday för många! Snowday = Ingen skola!!  Måste vara fantastiskt för Barn att bo här i Colorado :) Nä idag snöar det, då behöver ni inte gå till skolan :) Herregud tänk om det hänt hemma i Sverige :) Jag kommer ihåg den där snöstormen -95, jag hade ett arbete på komvux som skulle finnas i Claes skåp kl 8 på morgonen dagen efter...Jag och Jessica satt till kl 22 för att få färdigt det, vi satt på mammas jobb och såg hur snön bara fortsatte och fortsatte!!! Jag och mamma tog oss knappt upp för backen hem till Oxled - Jessica kom inte upp för sin....hon fick gå hem till Öjersö i meterdjup snö! Men våra arbeten var klara :D Detta är också enda gången i mitt liv som vädret gav oss en "snowday"!! Bussarna kunde verkligen inte köra i Drivorna av snö, folk kom inte ut ur sina hus, bilarna kunde man inte gräva ut ens....Kanske vettigt med en snowday en sån dag?!! Jag hade tagit mig till skolan, det hade tagit mig ett bra tag men dit hade jag kommit :) Vi fick bara en dag till på oss med arbetet dessutom, så det var ju tur det var klart hur som helst!!! :)

Men jag lärde mig nåt nytt på Nyheterna här igår - Wow :) Det är skolbuss chaufförerna som egentligen bestämmer huruvida det blir snowday eller inte...dom avgör om dom kan köra barnen säkert eller inte - Känns faktiskt bättre än att det skulle vara skolan i sig bara som fattade beslutet!!!

Gårdagen blev som jag tänkt ungefär...Åkte till Bil registreringen, väntade i ca 30 minuter och fick svaret att efterssom jag inte stod på ägarbeviset så kunde jag inte registrera bilen.....Ok....Men jag vill ju bara ge er mer pengar och få bil plåtarna liksom....Fick med ett formulär där Brad fick skriva i att jag visst har rätt till halva bilen, så nu kan jag åka tillbaks imorgon och fixa detta - 30 minuter till??!! Tur det bara ligger 10 minuter här ifrån!!! Åkte till banken efter det och det gick ju mycket bättre :) Sen plockade jag upp farfar för en god lunch på en riktig pizzeria!!! :D Den första pizzerian jag känt så för här borta, det luktade till och med som en riktigt pizzeria :D:D Yeay!!! Åt en inbakad pizza utan ost och med extra Marinara sås - Hur gott som helst :D:D:D Frank som ägde stället var grymt trevlig!! Vi är nu kompisar :):):)  Tur jag har farfar Peer som åker omkring och presenterar mig för alla han känner, speciellt på matställen :D Me Like!!!

Idag är Barnvaktsdag, Eriks skola är stängd - Snowday :) Så vi får väl se om Linda få bytt dag för sitt möte eller om det blir 2 killar att underhålla idag :) Får hon bytt ut sin dag så är det bakning som gäller!! Vi måste ju få bakat till Julmarknaden - så hur som helst en fullspäckad dag :)

Fick dessutom jobb hemifrån Sverige att göra...det kommer ta mig hela helgen att få färdigt, så nu vet jag ju vad jag ska göra i varje fall :) Härligt! Kanske att min man kan få en sån helg han älskar - Inte göra ett skit utan att jag blir irriterad, för jag har ju liksom fullt upp ändå :)

Vi får se vad som händer!! Nu dricka upp kaffet, fixa lite frukost sen en dusch innan jag ger mig av i snömassorna bort till Linda :)

Ha en härlig Onsdag (kväll)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar