fredag 11 november 2011

Fredag redan :)

Idag ska jag skriva en grej till SWEA, få färdigt min resume, ta hunden på prommis, handla lite inför ikväll, få besök av svärföräldrarna som ska se om dom kan fixa min garagedörr som mystiskt dog igår - skumt att behöva ha nycklar med sig :D:D:D Bode ska dessutom få vara hos dom över natten efterssom jag ska på galej :) Grizzly Rose tjej kväll!! Dom ska ha honom fram till eftermiddagen imorgon så jag kan åka o shoppa upp mina, oops Våra, giftcards :D Bode gillar inte att vara själv så det blir jättebra :D

Bode verkar hyfsat nöjd just nu så jag ska dricka mitt kaffe innan jag går ut med honom :) Så kan jag städa undan lite och göra mig i ordning för att åka o handla när vi är tillbaks... Hade tänkt ta en lång promenad med Linda sen men 11 är en dum tid idag just...måste ju vara hemma till 13.30 då Kath o Rog kommer och man vet ju inte hur lång tid det tar, så behöver ha handlat innan dess! Ska ju ha tjejer på middag ikväll innan vi går ut :) Jag är ju som sagt inte snabbstartad på morgonen så föredrar att kunna ta det lite lugnt en stund!!!

Gårdagen var trevlig, jag och grandpa åkte och lämnade bilen på verkstan, åkte och handlade lite här o där, sen åt vi lunch på Black Eyed pea, tog en sväng förbi Hobby Lobby innan vi hämtade upp min bil igen...Kom hem och då öppnar sig inte min garagedörr, den öppnade sig ca 1 dm men inte mer - Inga nycklar hade jag ju med och allt låst - fick krypa genom hunddörren för att komma in! :) Innan hade låset på ytterdörren gått sönder så jag kom inte ut den vägen :D Allt rasar på en gång :D Jag har lyckats få upp låset på ytterdörren nu, men kan inte låsa igen - tur det är två lås  :)  Fann det lite obehagligt med trasig garagedörr så jag var tvungen att låsa båda låsen ut till garaget ( som aldrig är låsta ) Sen gillar jag inte det faktum att jag kan klättra in genom hunddörren, då kan ju vem som helst det!! Tur jag hade Bode bredvid mig i sängen för lite läskigt kändes det allt igår! Varken jag eller Bode sov helt perfekt igår, tror han kände jag var lite nervös så han var på sin vakt!!! Duktig hund!

Vi tog med hundarna till Parken så dom fick springa av sig på eftermiddagen och efter det gick jag hem och gav honom mat!! Jag var inte hungrig på hela kvällen, så mycket åt jag inte på Black eyed pea, kunde ju inte ens äta upp altt :) men vid 21.30 sög det till :D rostade en brödskiva med smör på så fick det duga :)  Jason, vår kökskille skickade mig ett mail vid 18 tiden så jag ringde honom och vi tittade gemensamt på vad han kommit fram till - ser kalas ut tycker jag :) Så i nästa vecka så åker vi och beställer allt :D Wiiiiiii det ska va klart innan Jul så det så! Vi ska beställa bordet, stolarna och vitrinskåpet samtidigt så vi kan få det levererat på samma gång och jason kan sätta ihop det också :) Helt lysande!!  Jag är exalterad ska bli så kul att äntligen få det lite fint och att det ska kännas som mitt!!!

Men idag blir det alltså Grizzly Rose och en tjejkväll :) Så nu dags att sätta fart så jag kan komma i feststämning tidigt - blir Country på radion hela eftermiddagen!!! :D

Ha en härlig Fredag (kväll)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar