Follow by Email

söndag 20 november 2011

Söndag -7ºC och soligt - Vinter :D

Klockan är strax efter 7 och solen har hittat fram över iskalla Henderson :) Härligt!

Idag ska jag och Brad ta Bode och våran gäst Björn på promenad innan vi ska åka till Kohl´s och handla lite, eventuellt ska vi ta en titt på Target och på Home Depot också och börja planera inför övriga köksdetaljer :) Vi kan ju uppenbarligen inte missa all förmiddags fotboll så vi får åka hyfsat tidigt :D:D:D Brad ska även borra upp mina grejer har han sagt, badrumshylla och gardin omtag - jag sa det att antingen gör du det eller så ger du mig borrmaskinen så fixar jag...det är ju inte så att jag inte kan göra det själv :D Men den där manligheten får man ju inte bråka med i onödan!!! Så vi får väl se om suget efter att sitta i soffan med en öl o kolla fotboll är större än att behålla manligheten???!!!!??? :D:D:D

Gårdagens Julmarknad var en riktig succé - jag hade ju tänkt vara där tidigt för att hjälpa till lite extra men Tomtom (GPS) tog mig på sightseeing genom downtown Denver så blev bara en halvtimme extra :D Nja ska nog inte skylla på Tomtom helt...hade jag satt in adressen nr 5000 istället för 500 så hade vi nog hamnat rätt med en gång :D:D Ja ja jag var ju inte sen så ingen fara :) Jag satt i dörren och tog betalt av en ström av människor!! jösses vad folk det kom och dom flesta var inte svenskar!!!!! Jättekul!! Det kom ett par som jag garanterat trodde var svenskar för dom hade svenska tröjor på sig, en av tjejerna hade på sig en svensk hood tröja och den andra en svensk hockey tröja!! Jag blev ju överlycklig!! :D En av tjejerna hade visst svenskt påbrå och dom hade rest till Sverige för att "forska" lite!! Så himla kul att se att vissa bryr sig om vart dom kommer ifrån här borta, hör ju inte till vanligheterna!!!  Efter dörrjobbet så hoppade jag in som glögg serverare...glöggen tog slut!!! Helt otroligt, det tror jag inte nån hade räknat med :D Det sista som hände på eftermiddagen var kören som sjöng svenska julsånger, sen kom Lucia tåget in...dom var så fina!! :) Tror inte jag sett eller riktigt brytt mig om Lucia sen jag slutade skolan - Men igår var det riktigt härligt och svensk julstämning infann sig snabbt :D Det var lotteri om IKEA korgar på  entrébiljetten och helt otroligt men Kathy, svärmor, vann en av dom!! Jättekul!!! :)

Hela eventet var jättelyckat så det var kul!! Ser fram emot nästa år redan!!! Efter marknaden åkte jag och Brad hem...vi satt och funderade lite över vad vi ska göra med övrigt här i huset! Kände på mig redan innan att han skulle bli sugen på att fixa resten så fort vi fått klart köket och visst blev det så :D Vi måste vänta ett tag bara - köket blir ju en dyr historia med inbyggda lampor i taket, kakel (mosaik) under alla skåp och Jasons arvode, uppe på dom $10000 vi redan spenderat :D:D Ja ja....;)

Det var väl egentligen det som hände igår...Brad lagade middag och vi kollade på en ny serie vi spelat in, Hell on wheels, helt ok verkar det som än så länge!!!

Nä nu ska jag hämta lite kaffe och kolla om mamma är redo för lite skype, sen dags att ge sig ut på promenix i kylan och iväg till shopping området Praire Center :D

Ha en Skön söndag!!!!!!

2 kommentarer:

  1. ohhh... Julstämning;) Jag har köpt amaryllisar och starkt doftande vita narsisser(jag vet att det inte säger dig så mycket än men det är juligt jag lovar)Sen drabbades jag av julyra och städade vardagsrummet och la på en vit duk på ditt bord...nu är det bara tomtarna som saknas men man kanske ska vänta tills november tar slut i varje fall?

    SvaraRadera
  2. Japp lite grann!! :D Måste till Ikea o köpa mer saker dock :D:D:D Amaryllis vet jag ju vad det är i varje fall :) Man får faktiskt vänta tills 1:a Advent tycker jag :)

    Puss o Kram hoppas du får en bra vecka <3

    SvaraRadera