torsdag 10 november 2011

Sängen är tillräckligt stor för Bode, så länge Brad är borta :D:D:D

Sovit gott har vi gjort :) Bode han låg på sin säng i ca 15 minuter sen kom han upp och la sig bredvid - jag hade ingen ork att ta bort honom :) Rätt skönt när man är helt själv i ett stort hus :)

Nu ska jag sätta på kaffe och sen ska vi gå ut på en morgon promenad! var ute i en timme igår eftermiddag, gör samma ikväll så det duger med en 20 minutare i kylan nu på morgonen :) Han ligger på sin stol och sover så jag får väl tvinga ut honom :D:D:D Han är så van vid att Brad går upp tidigt och gör sin rutin...när jag går upp tidigare, helgerna, är det helt annat, vilket han bevisar just nu! På helgen får han frukost av mig  - så så fort jag går upp ur sängen vill han ha mat!! Sen vill han sova igen! Går först på sin proemnad när Brad går upp!! Så det blir nog skumt för honom det här :D:D:D:D

Ja men vi överlevde båda två. 20 minuter snabb takt verkar ha funkat bra :) Han blir helt galen den sista biten, då vill han leka och med leka menar jag tuff hundlek, så som dom leker med varandra :D Lite jobbigt men.... Nu är han gosig, står med huvudet mellan mina ben och vill bara bli klappad :) Det var det väl värt då!

Gott att ha kaffet klart när man kom hem, nu kan jag slappa några timmar tills jag o farfar ska iväg - blev vindrutan och inte körkortet idag! så lämna bilen sen drar vi iväg på lunch och gör lite andra ärenden!! Blir bra, hade känts så där att åka ända till Boulder, bli erbjuden körtid och så får man säga nä det går inte för jag har en trasig vindruta!!! Mycket bättre så här!!! Så onsdag nästa vecka blir det istället!

Gårdagen var en helt ok dag, lite tråkigt på kvällen tills jag plöjde igenom 3 avsnitt av Greys Anatomy :) Konstigt vad man hamnar i rutiner fort...så van vid att Brad kommer hem från jobbet, han tar joggintur med hunden, jag lagar mat, vi umgås lite, kollar lite tv sen sova :D:D Spännande värre, men man vänjer sig otroligt fort!! Läskigt! Ungefär lika läskigt som att man helt plötsligt blivit mästare på städa, tvätta, storshoppa mat :) Inget av det har nånsin varit prioriterade sysslor i mitt liv tidigare, som dom flesta vet!! :D
Men jag åkte iväg till svärmor på förmiddagen, vi skulle köpa en Western style skjorta till mig inför grizzly Rose på fredag! Vi åkte till den första affären och där fanns den :) Kathy, hon är imponerad över hur snabb jag är på shopping, hon sa att till o med Rog skulle kunna gå med mig o handla :D:D:D Jag provade 3 skjortor, den första var perfekt...varför leta efter nåt mer liksom???!! Så shoppingrundan tog en halvtimme totalt :) Tillbaks till deras hus för lite lunch och samtal! Det är så härligt att vara där utan Brad, dom är inte lika rädda för att trampa på tårna när jag är själv...undrar varför??!! :D:D:D Rog satte igång och leta bästa pris på ny vindruta och bokade tid åt mig :) Är det sånt pappor gör??? Trevligt att ha en sån i så fall :) Vi åt lunch, pratade om köket och om jobb m.m Trevlig dag, åkte hem strax innan två då dom skulle iväg till tandläkaren!

Kom hem och tog det lugnt en stund, sen gick jag och Bode på långpromenad innan solen gick ner - gick vid 16 och var tillbaks vid 17 - ganska perfekt! Vi gick runt halva området ungefär!! Han åt middag när vi kom hem och sen slappade vi båda två :):) Ganska skön dag faktiskt! Inga husfrusysslor, förutom spendera makens pengar på kläder då :D:D

Så nu ska jag dricka en kopp kaffe till och fixa lite med min online resume jag försöker sammanställa - tur det finns såna online som man bara kan fylla i - har ju ingen aning om hur såna ska se ut här borta :D Har fastnat på en viktig detalj bara - den korta beskrivningen om mig själv...jag är på I am :D:D  Sen är det dags för Farfar dag :) Ska bli mysigt!! Dags att sätta fart helt enkelt!!

Ha en härlig Torsdag!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar