fredag 9 mars 2012

Härlig Fredag :)

Idag hinner vi inte så mycket innan vi ska åka iväg!! Brad har tagit ledigt och jobbar bara några timmar på morgonen sen drar vi upp till Fort Collins, bryggerier, gamla stan och middag på Coopersmiths sen övernattning :D Brad kör oss sen direkt ner till Denver imorgon för en dag på Horse Expo och sen lite stadshäng :D Taxi hem får det bli så vi kan njuta orentligt och ingen behöver hämta oss i stan!!!

Gårdagen...vi åkte till hundparken, ingen Dempsy dock, men andra hundar! Bode hade roligt och vi fick en skön promenad :) Hem med Bode och sen åkte vi till Kohl´s mycket bra shopping men mycket tid gick det åt...så istället för att åka till ett annat område bestämde vi att vi bara köper hundmaten och snabbt in på Dollar Tree och sen lunch på Buffalo Wildwings sen hem till altanen!! Vädret visade sig från sin bättre sida igår, istället för moln och småsnö så blev det soligt och jätteskönt!! Altanen och en öl där satt inte fel :D

Vi åkte och åt middag med svärföräldrarna på El Jardin efter det sen hem där vi satte oss och kollade på fullmånen UTE med en drink :)

Perfekt dag!!

Nu dags för lite kaffe och sen göra oss i ordning :)

Ha en härlig Fredag (Kväll) och Helg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar