lördag 3 mars 2012

Lördag Morgon - solen är såklart framme :)

Brad den sjuke är på väg till dubbel match i Flagfootball :D Så så himla sjuk är han ju knappast...Jag ska snart ta Hundarna på promenad, kallat in svärföräldrarna så dom kan promenera med oss :) Trevligt! Skönt att ta en lite längre promenad på förmiddagen, så man kommer igång!

När jag kommer hem så får jag sätta fart och göra i ordning här hemma! Kl 18 kommer gäster och då ska vi vara ärkesvenska!!!!! Städning av hög kaliber, jag väntar med att dammsuga och tvätta golven tills Brad kommit hem och tar med Hundarna på utflykt!! Maten: Sill på knäckemacka till förrätt ;) Köttbullar, potatismos och gärddsås till middag...vi får se om vi gör nån efterrätt....kanske bara kaffe o pepparkaka?! Köttbullarna och såsen är klart så bara att koka potatis, göra mos och en sallad i eftermiddag! Perfekt!

Gårdagen bestod av en tripp till Farfar, vi satte igång hans ram, fixade med min bil och hans telefon sen åkte vi och åt lite lunch innan jag tog mig hemåt igen...Jason hann inte komma igår så jag satte fart med köttbullar!! Saken med köttbullar är att det tar en jävla tid!!! 3 timmar från start till slut, men då gjorde jag en massa köttbullar, bra att ha i frysen om det blir över :) 1 / 3 del av julens mängd dock, så inte så farligt :D:D:D:D Brad kom hem och vi åt lite sen inte så mycket mer...men idag bör han ju vara pigg o glad så ser fram emot en trevlig kväll!!! :) 6 personer blir vi så kommer nog bli riktigt kul! Vi ska ha på oss svensk kläder och duka med svenska servetter och som jag sa till Brad: krav 1 - äta med kniv o gaffel :D:D Ska bli roligt att se dom ociviliserade amerikanerna försöka sig på detta :):)

Blir nog en riktig höjdarkväll!! :D Hoppas dom tycker att det var värt pengarna efteråt bara ;)

Nä nu ska jag packa ihop mig och hundarna och ge mig iväg...

Ha en fantastisk trevlig Lördagkväll!! :)  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar