måndag 12 mars 2012

Måndag och ny vecka

Idag är det dags för jobb på Senior Center, det kanske får mig på bättre humör - känner mig väldigt nedstämd och det släpper inte riktigt! Måste skaka av mig detta så vi kan börja njuta ordentligt igen - gör ju liksom ingen skillnad! Och Morfar hade ju inte velat att jag satt här och deppade ihop när jag har min syster här i bara två veckor! Tror det blir bättre när jag bokat min flygbiljett hem och löst alla andra lösa trådar - hade ju liksom planer...Om begravning och annat blir på dagarna det verkar så åker jag hem den 27:e mars och tillbaks den 10:e April - Nä Senior Center brukar få mig att känna mig på bättre humör så det ska det göra idag också :)

Annkin ska följa med till Centret idag och få rundturen av farfar, sen äter dom lunch hos oss innan dom åker iväg på en liten sightseeing tur :) Jag åker hem och tvättar lite och ska försöka få klart SWEA listorna under tiden! Ikväll sen är det dags för Middag på Double Tree i Platteville, med Svärföräldrar och farfar - Brad måste jobba sent och sen spela lite raquettball :)

Gårdagen bestod av en promenad med Bode och sen shopping på Orchard :) Vi hittade båda massa roliga grejer och åkte inte därifrån förrän 18 ...Jag var inte riktigt på humör men lyckades ändå hitta massa så det var ju bra!! Vi kom hem och då hade Brad börjat fixa med middag - grillat :) Vi har ju i varje fall tur med vädret!!! Ca 20 grader och ska vara så hela veckan!! Sen blir det säkert snö igen men men :D

Så mycket annat kul har jag inte att berätta men veckan är full laddad med kuliga saker så förhoppningsvis så kommer det lite mer under veckan :)

Ha en härlig Måndag och början på den nya veckan!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar