onsdag 14 mars 2012

Onsdag och all shopping är klar :)

Kollade vädret uppe i Golden och det skulle blåsa mer eller mindre storm - inget kul!! Kanske blev det inte så illa, men är man där uppe så vill man ju njuta - ny plan: Shopping!!!! ( vi kör Golden på väg hem på fredag )

Vi åkte till JC Penney och sen ner till Northglenn och shoppade loss, total Beverage och Albertsons på väg hem! Sen grillade vi Fläskfilé och potatis med grönsaker :) Smarrigt! fick ännu en tråkig nyhet innan vi åt...Tim Morgan gick bort igår!! Tim har varit sjuk länge, Beryllium förgiftning från sin jobbtid, har gått omkring med syrgas i flera år...men han var bara strax över 70. Känner så för Judy, Kris o TJ mfl...Tim och Judy har sjön vi brukar åka till som vi älskar så, mestadels för att dom är så fantastiska och alltid vill ha oss med :) I Tims fall är jag glad han slipper lida mer...den sista tiden har han inte kunnat göra nånting för det har varit så jobbigt att andas - hemsk sjukdom det där! Är som en kronisk allergi mot luft, astma av monster kaliber!! Jag vet ju hur en simpel enkel astma attack känns men att ha det så 24 timmar om dygnet varje dag i flera år ...Nä fy!
Men det har varit lite mycket död nu...kan nåt barn födas i veckan kanske?? :)

Idag ska vi i varje fall åka till Boulder med Svärföräldrar och Farfar...Celestial Tea och Leainin tree sen hem och över till Linda o Mike på middag!! Blir en trevlig dag detta med!!! Väderprognosen säger 23 grader o sol så kan ju inte bli så mycket bättre :)

Imorgon drar vi upp till Evergreen med lite härliga stopp på vägen - ska bli himla mysigt!!!!

Nu ska jag försöka få ordning på några namn till i SWEA listorna, hoppas systemet låter bli att låsa sig efter några enstaka ändringar.....

Ha en fin Onsdag ( Kväll )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar