torsdag 24 maj 2012

En sista Torsdag innan hemresa :D

Måste börja sortera skor och andra varor idag :D Så vi ser hur många väskor vi måste ha :) British Airways är tack o lov billigare än dom andra så bara 51 dollar per varje extra väska....Vi måste ju liksom ändå åka tillbaks hit hem, med varsinn extra väska, så mycket saker som ska med! Men kanske kanske att vi kan packa ner en ryggsäck eller stor sportbag istället för att checka in den...vi får se :D Dags att börja fundera i varje fall, på onsdag åker vi!!!!

Gårdagen var en så där dag, jag kände mig smått illamående hela dagen, har inte vart helt bra i magen sen min magflunsa för nästan en månad sen....?! Skumt! Jag blev sittande med massa annat, sen åkte jag iväg till Home Depot och returnerade en Geting fälla ( köpt på Lowes...) gick ju bra det med :D Ville bara ha tillgodokvitto ändå! Sprang in och köpte glödlampor och en ny bättre getingfälla plus jord till mina krukor! Stannade till på Target och köpte lite grönsaker och frukt bara, imorgon blir det Walmart och storshopping, grillparty på Lördag!! Farfar kom över på middag vid 17 tiden också...trevligt :) Jag hade planerat att grilla fläskfile och potatis med grönsaker istället blev det ( Tjalla inte till Linda ) Helstekt Fläskfilé i gryta med god sås och ugnsbakade potatisar och morötter...blev riktigt bra och farfar verkade nöjd :) Vi kollade Hockeyn, spännande nu 3-2 i matcher för Devils mot Rangers, Henke får spika igen imorgon :D Efter det kollade vi på No reservations - Finland!! Fantastisk bra!

Skulle åkt in till Denver idag men det funkade bara inte! Linda måste jobba, Anna-Karin får hem sin man...Försöker se om vi kan få till det imorgon istället, men då ska jag och Brad äta middag med svärföräldrarna på kvällen så kanske blir lite stressigt...får se :) Måste försöka jobba lite också, kan ju dock inte börja med det förrän efter 9.30 då jag inte kommer in i datorerna innan dess längre! Ska inte göra så mycket mer jobb nu innan jag åker, måste gå igenom saker med "jobbet" sen kan jag sätta stenfart när jag kommer tillbaks i Juli istället!

Nä nu ska jag fylla på mitt kaffe och äta frukost, sen får jag se vad jag hittar på först :D

Ha en Härlig torsdag (kväll)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar