tisdag 29 maj 2012

Tisdag - Imorgon åker vi :D:D:D

Tur jag har för mycket att fixa och dona med annars hade jag nog slagit ihjäl min kära man...

Jo, han och hans polare skulle cykla in till Denver och gå på Baseball och sen cykla tillbaks, detta är ju ganska frekvent förekommande så inget illa med det :) Men dom här två dårarna, drack alldeles för många öl i solen...Brad skickade mig ett sms vid 16.30 tiden och sa dom skulle stanna till och äta en macka innan dom cyklade hem ( man förstod redan i det medelandet att han var rätt berusad ) Jag sa, ska jag inte komma och hämta er? Nä det behövs inte...vi cyklar inom en timme! En timme senare, kommer ett ännu mer berusat medelande....vi cyklar snart, varpå jag igen säger ska jag verkligen inte komma och hämta er...Nä! 40 minuter efter det kommer ännu ett medelande, Nu cyklar vi...Jag ringer och hör hur jäkla full Brad är och säger - Jag vill inte ni cyklar, jag kommer och hämtar Er och Kris kör fan inte hem till Colorado Springs med en gång! Nä vi cyklar långsamt det är lugnt! - Smått irriterad och orolig får jag sitta o vänta...Sen kommer dom körande ( Kris kör såklart, hans bil var parkerad längs cykel vägen ) upp på garage uppfarten, jag går ut och Brad säger jag krashade, halva tanden är borta...Jag trodde först han skämtade, bara för att retas men nä han hade krashat och tröjan var full av blod och halva tanden var borta!!!!!! Jag säger till Kris att du får komma in och äta nåt innan du kör, nä det hinner jag inte, måste hem!!!! Jaha, man kan bara göra så mycket när det gäller en vuxen människa...Vi äter middag och jag var inte glad!!!!!!!!!! Jag struntar väl i om han blir full nån gång men när man cyklar så utsätter man ju sig för livsfara, och jag satt beredd med bilnyckel redo att hämta upp dom - så jävla korkat!!!!!!!!!!

Jag var så irriterad så hade bestämt att gå över till Linda när vi ätit, men efter maten kände jag mig helt utmattad...Brad gick o la sig så klart, jag slängde mig framför tv´n och kollade 2 avsnitt av Deadliest Catch - tänkte på dessa dårar som riskerar livet varje dag för att försörja sig och jämförde med dessa dårar som riskerar livet bara för att....Nä Blä!!!!!!!!!

Men som sagt jag har fullt upp, har inte tid att gå och irritera mig just nu!!!!

Igår var vi på promenad med alla hundar innan Brad skulle cykla iväg....Kom hem åt lite brunch, sen drog han och jag satte fart med att jobba lite, skrev en sista faktura innan min semester! Man måste betala in sin skatt den 15:e Juni så jag gjorde i ordning den, ingen aning om det blev rätt, rätt summa är det ju men hur man skriver...Får be Linda kolla när hon kommer över med sina saker sen :) Efter det tvättade jag ett gäng maskiner och satte fart med provpackning nummer 1...Nästan alla presenter fick plats i 2 väskor, varvat med ett gäng av mina kläder så det inte ska skumpa runt för mycket, inte helt hundra på om vikten är ok ännu dock :D Har vi tur så kan vi lyckas med att bara checka in 3 väskor.......55 dollar sparade :)

Idag har jag fullt upp!!! Lunch med Farfar, sen ta Rog och Kathy till hemliga hund stället :) Sen hem och Linda kommer över med sina saker så jag kan packa ner dom också...Efter det är det dags att packa in småhundar och allt i bilen och hämta Isabell på flygplatsen, köra henne hem till Aurora och sen tillbaks hem igen!! Tur vi har hela dagen på oss imorgon också...behöver inte åka till flygplatsen förrän vid 18 så lugnt och fint!

Nä nu ska jag ta och slänga in alla sängkläder i tvätten, äta lite frukost och sätta fart!!

Ha en fantastisk Tisdag (kväll) 2 dagar sen är vi i Sverige !!! TJOHOOOOOOOOOOOOO

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar