lördag 12 maj 2012

Lördag - molnigt men inget regn just nu :D

Kallt för att vara Colorado är det också! Ska gå och göra mig i ordning alldeles strax, jeans och tröja - YEAY! Man får njuta av att inte svettas när man kan :D Igår var det småkallt och regnigt också....Härligt, när man vet att imorgon börjar det värmas upp igen!

Gårdagen...Banken först - gick alldeles utmärkt denna gången!! Bankchefen sa att mitt Operating Agreement var det bästa hon sett, så tack Google!! Denna gången pratade jag med en annan tjej som kändes mycket mer kompetent och trevligare dessutom! Nu känns bankvalet ok igen :D Mer checkar kommer det såklart :D " Do You want business checks or personal checks with your business name on it" ? Öh....What??? Why??? :D "well...Business checks will be anywhere from 45-90 dollars and if you do the personal checks with your business name on it it will be 17 dollars" Öh ok, that´s easy - Personal, thanks :D varför i helskotta??? Ja ja ingen idé att försöka förstå sig på skiten!!! Skick hit dom bara :D  

Efter banken så drog jag och Linda iväg och hämtade Oskar och sen shopping...Vi började på Total Beverage :) Sen till Bed Bath & Beyond, Ultas och sist men inte minst - Ross - dress for less :D Jag shoppade loss på Ultas för sådär 70 dollar och sen på Ross för 110 Dollar! På ross fick jag 4 kjolar, 2 toppar och ett par skor...:D Ulta´s fick jag Ansiktskräm - Bare minerals, Ögonkräm också, Bare minerals och massa annat smått, man får en hel del för pengarna här i varje fall :D Åtmisntone om man shoppar där jag gör :D Oskar tyckte inte det var så kul att shoppa igår, så jag struntade i Office Depot - skulle köpa min dator där...Så det står på schemat idag!! Jag ska strax ge mig iväg, Dator och Matshopping! Kanske bra att köpa maten först :D Brad spelar 2 matcher i flag Football idag, slutspel...vinner dom båda så blir det finaler i nästa vecka! Sen är det slut på sportandet för säsongen! Blandade känslor där...Gillar att få vara i fred på förmiddagarna :D Bara några veckor tills vi åker till Sverige och ser varandra 24 timmar om dygnet ju ;)

Nu på morgonen har jag lyckats logga in mig på mitt bankkonto och fört över pengar från det ena kontot till det andra, så jag kan spendera multum på en ny dator.... Till och med internetbank är mer komplicerat här, fast jag är bara glad att jag inte måste åka till banken för sånt - hade inte förvånat mig om det hade vart så :D

Efter shoppingen så ska jag hem och fixa lite, måste jobba med SWEA tipsen för nykomlingar...Jäkla gratisarbete :D Sen får vi göra oss i ordning - dags för fest!! :D Nick Fyller år så vi ska till honom och Michelle på lite galej :D Skönt när det är i området så man bara kan gå!!!

Imorgon är det Mors dag här borta så familjen kommer på middag, så får städa och fixa hela dagen!

Ja ja blir nog bra!

Nu ska jag sätta fart här....Ha en Härlig Lördag (kväll)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar