fredag 18 maj 2012

Jaha men då var det Fredag igen

Tiden går så jäkla fort, jag hinner inte med nånting.... Gårdagen gick åt helsike pga att internet vägrade funka...jag höll på hur länge som helst med att försöka få igång det...Gav upp i ren frustration...åkte och handlade och sen hem till soffan och kollade Sveriges skitmatch mot Tjeckien...sicken besvikelse!! Hade räknat med att slippa undan Basebollen på söndag, bara för att Sverige skulle spela final..nä nu måste jag plåga mig igenom 4 timmars tråk Brännboll istället :D Ja ja, cykelresan dit kanske blir kul i varje fall :D

Börjar känna mig smått stressad över allt jag ska hinna med innan hemresan...inte ens två veckor kvar nu :D Allt som ska handlas, packas, fixas, planeras...Jobbigt men så fort man sitter på planet så blir det ju kanon!!! Min man hjälper mig inte med att göra saker mindre stressiga...Igår så berättar han på kvällen att vi ska fira Justins Masters degree på Vinestreet Pub, imorgon eftermiddag, ingen koll på tid eller nåt...Jaha det var ju kul, men vi hade ju inget för oss så vi planerade ju med Linda o Mike...Jag fick skicka ett mail till Jasmine fort och fråga om detaljer, kl 14-14.30 är det som gäller - ska nog funka trots allt! Han ska dessutom hjälpa Bennetts med betong på morgonen, sen på Graduation party för nån elev...sen ska vi alltså lyckas med att ta oss in till Denver, fira Justin och sen hem och laga mat hos Linda o Mike :D Det ska nog gå bra, antagligen får jag åka själv till Justins grej...Det går ju bra det med :) Det hela gör ju att det inte blir nåt jobbat för mig bara...Jag måste åka och shoppa idag för jag har kuponger och annat som måste användas i helgen och nån tid i helgen finns ju inte...Sen ska jag iväg på Invignings kalas på Senior Center innan vi ska iväg på retirement Party för Ken vid 15 tiden - Fullt ös helt enkelt!! Brads humör suger dessutom - vet inte vad hans problem är men jag börjar tappa tålamodet :D:D:D:D Har frågat säkert 30 gånger om vad som är fatt - inget...Nä men då får man fan bete sig som om det är inget också - eller hur???!!!

Tror kanske det är resan hem som stör Brad! Jag har ju blivit tvingad att åka till Sverige långt innan jag ville pg a en family reunion här borta i juli, vilket gör att inga av mina vänner eller familj är lediga när vi är hemma = Jag har sagt att Vi åker ingenstans över helgerna, ska vi iväg på nåt så får det bli veckorna! Tror att Brad blir frustrerad över det, men så är det!!!!!!!! Vi kan skita i att åka nånstans, spelar inte mig nån roll, vi har redan en Manchester resa bokad, jag behöver inget mer! Så pasar det inte så kan väl han och Kish åka iväg på nåt över en helg!! Jag ska ju faktiskt åka hem!!!!! Fast jag vet inte om det är det som är problemet eller om det bara är viss extra irritation??! Irriterar kanske mig mer att han inte fattar det än vad det irriterar honom att det är så det är :D Troligtvis! ;)

Äh Män...................

Ska bli skönt att komma hem och bara vara mig själv med mina nära o kära ett tag :D Nä denna veckan får bli lagd till handlingarna som totalt värdelös :D Bara att hoppas nästa blir bättre! Sen är det dags att åka hem - tjohooooo!

Har fixat lite Swea grejer nu på morgonen, så nu kan jag släppa det i varje fall! Nä ska nog gå och äta frukost och sen göra mig i ordning och åka o shoppa! Sen iväg till Senior Center...Puh, skulle sagt jag var upptagen men nä, nu måste jag gå! Skit!!

Nä nu ska jag sätta fart så jag får fixat allt!! Ha en fantastisk Fredag ( kväll) Och Helg :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar