måndag 8 oktober 2012

Måndag morgon

Mamma jobbar lite sen ska vi iväg och äta Ihop frukost med Farfar innan vi drar vidare till Orchard shopping center :) Dags för sista shoppingrundan :) Ikväll blir det middag hemma och ganska lugnt!!!

Igår så drog vi iväg till American furniture för att köpa ny soffa och soffbord :D Mamma skulle köpa vårt soffbord som julklapp och hjälpa till med lite pengar till soffan i födelsedagspresenter m.m - det gick ju fantastiskt bra! VI hittade precis vad vi ville ha på en timme, beställt och klart så på tisdag kommer det :D Wiiiiiiiiiiiiiiii Bilder kommer på Onsdag :D Efter shopping åkte vi till Papa Murphys take n bake pizza, sen hem till fotbollen!! Det var söndagen det!!

Jag har ju inte bloggat på ett par dagar så kanske bäst att köra en liten sammanfattning!

I Onsdags åkte jag och mamma till mina svägerskor i Salt Lake City...vi stannade till Lördag eftermiddag! Det var en jättetrevlig mini semester, alltid trevligt att hänga med familjen Hackford-Peer :)

Torsdagen spenderade vi Downtown Salt Lake, promenerade runt Temple Square, upp i Mormonernas utsikts torn,  in och hälsade på Jesus lite - han bor ju där om ni inte visste det!!!


Shoppade lite i deras helt nya fantastiska Mall - allt i Salt Lake är väldigt fint...rent och snyggt, fina planteringar och fontäner - så även i shopping områden! Vi åkte och lämnade av Ruth på skolan och bytte ut henne mot Kim :D Drog iväg till Bayou, Beervana ;)  Åt god mat och drack en god öl :D
Efter detta åkte vi och hämtade Riley och Casey i skolan, Kim åkte iväg på möte. Så jag och mamma spelade lite golfball game med killarna när läxorna var gjorda :) Sen blev det soffhäng och massa babbel ganska sent! Men vad gjorde det, Fredagen så var både Kim & Ruth ledig och vi hade planerat en lugn förmiddag innan upphämtning av killarna och vidare till Park City...
Park City är en stad 30 minuter upp i bergen där Vinter OS i Salt Lake hade sitt fäste! Vi kollade in Olympic Park med  deras museum och vackra vyer, innan vi åkte in i själva Park City för en promenad och en öl såklart! :D


Jaha där tog min plats för bilder slut...Hur gör man då???? Ska man skaffa Picassa webalbum och räcker det? Får tänka på det...Resten av bilderna finns nu på: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151058996417271.421912.583997270&type=1

Vi lämnade bergen, hämtade upp mat och åkte hem och njöt av fredagkvällen...Lördag gick vi upp gjorde oss i ordning, packade och åkte sen till Trio för Brunch innan avfärd!!! Vi landade i Denver vid 15.30, kallt :D shoppade lite på vägen och åkte hem och satte fart med middag!! Linnéa och Nala, ingen Casey då han var hemma med matförgiftning...Anna-Karin och Denis kom på lite middag!!! Ingen sen historia, så vi låg i sängen vid midnatt!

Vi gick upp, tog Bode på promenad och sen American Furniture - resten vet ni :D

Nu ska jag gå o duscha så vi inte missar vår dejt med Farfar!!

Ha en härlig Måndag :D



3 kommentarer:

  1. Eller hur!!! Ni får komma o provsitta snart :D:D:D:D

    SvaraRadera
  2. du kan köpa mer utrymme för bilder. Jag tror att picasa och googlebild funktion är samman länkade. Åtminstone hamnar mina bloggbilder i mitt picasaalbum. Och om man gör så dumt som jag gjoerde och RENSAR ut gamla bilder ska man också veta att de försvinner från bloggen...för gott!

    fina bilder föresten:)

    SvaraRadera