onsdag 17 oktober 2012

Onsdag morgon...

Dagarna går men livet står still :) Läste jag nånstans, lite så känns det just nu!! Känner mig inte deppad utan bara frustrerad! Vet inte vad jag ska göra eller vad jag vill göra...Jag har liksom vissa livsstandards krav som jag vägrar att rucka på :

Jag ska hem till Sverige varje sommar och då menar jag inte i en vecka!
Jag vägrar att jobba 14 timmar om dagen och bara få betalt för 8
Jag måste kunna ta ledigt när nära och kära kommer på besök

Inga av ovan saker hade varit ett problem hemma i Sverige - Här...Finns inget, om du inte jobbar i skolvärlden då! Men för att jobba i skolvärlden så behöver man collegedegree - i typ vad som helst, typ svetsning eller nåt, men ett degree måste man ha! Så Jaha här sitter jag nu och funderar på vad fan jag ska göra...ska jag börja skolan och betala dessa monster avgifter för en jäkla degree som jag inte har minsta behov eller intresse av?? Eller ska jag försöka hitta fler kunder till mitt företag? Vad ska jag liksom erbjuda för tjänster då?

Idag när jag satte på datorn så hade jag ett mail hemifrån Sverige chefen...undrar om Mr MG läser min blogg?? :D Lite jobb hade han skickat mig, så det kändes ju väldigt bra...bara några fler såna småjobb att pula med så hade jag vart nöjd! Kanske är det så att jag ska försöka hitta fler såna?

Igår fick jag inte mycket gjort...eller jo :) jag tvättade ju 4 maskiner tvätt, sorterade massa lådor, åkte och handlade mat...Brad kom hem och var på ett av sina griniga humör igen :D Vi åt  grillad Hamsteak till middag ( just for You Kim ) Vi kollade på President debatten, kanske inte det bästa valet med tanke på vi står på helt olika planhalvor och han var grinig!!! Men jag tycker ju att han är dum i hela skallen!! När man pratar med honom så är han definitivt inte nån ärke republikan men han är så fast i sina traditionella tankar så han vägrar inse att han inte vill ha Mitt Romney som president!! ARGHHHH blir jag! Jag blir livrädd när jag hör den jäkla uber-religiösa mormonen, byta åsikter varannan dag människan Romney, faktiskt lyckas övertyga människor att rösta på honom!! Sen att han under en debatt kallar männsikor för folks, säger att ensamstående familjer föder våldsamma barn, säger att han inte kunde hitta några kompetenta kvinnor till sitt kabinett men att när han bad om hjälp från kvinno organisationer, så kom dom med packar av CV´s -  hjälper ju inte ett dugg :D  Det är inte ett land som jag tycker känns speciellt inbjudande att bo i - med honom som kapten menar jag!! Hoppas verkligen att Obama lyckades svinga över tillräckligt många igår!!!

Idag ska jag ha farfar över, jag ska boka flygbiljett åt honom, lägga in nya bilder på hans e-frame, vad det nu heter på svenksa :) Jag ska även skriva ut en förklaring av vad "sweetest day" har för betydelse :) Han ska överaska Helen...så sött! Själv hade jag ingen aning om vad det var! Men nu vet jag:) På lördag är det Sweetest day, den 3:e lördagen i oktober varje år, det är en dag som kan liknas vid Valantines day fast mer för alla i ditt liv du tycker om eller som har en speciell plats i ditt hjärta :) Så farfar ska skriva ut denna, köpa blommor och åka till Helen med detta på lördag :D Vi
är Inte alls i en såntyp av relation... my ass :D Han är ju jättekär och det är jättesött!!!!! Go Grandpa!!
Efter vi gjort allt detta så ska vi äta lunch tillsammans innan han åker hem igen!

Michelle ska komma över på en Housewife öl innan hon plockar upp Isabella sen är det väl dags för att börja med middag igen...bara hoppas mannen är på bättre humör idag :)

Nä nu ska jag ta och stoppa i den sista tvätten, som jag inte hann med igår och sen äta lite frukost och göra mig i ordning!

Ha en fin dag ( kväll )

   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar