måndag 22 oktober 2012

Måndag morgon...

Brad är sjuk, självklart är han på jobbet men sjuk är han! Så jag får väl helt enkelt sluta vara irriterad över grinighet...mannen är ju sjuk och vi vet ju alla hur det är när en kille är riktigt förkyld...:)

Gårdagen: Jag åkte först vägen förbi svärmor som hade hittat en drös batteridrivna värmeljus till min nya Halloween ute prydnad, ska försöka ta ett kort ikväll så ni får se :D Jag blev kvar i en timme...behövde nog prata av mig lite, drar mig ju lite för att prata för mycket med henne men igår så bara kom det ut :) Och hon var över förväntan hjälpsam :) Det är skönt att ha nån som faktiskt förstår en, trots eller kanske pg a att det är hennes egen avkomma som är målet för irritationen :D Hon drog paraleller till Rog och dom två herrarna är nog ganska så lika på många sätt...tack o lov inte på alla, men många personlighets drag är lika! Jag berättade om att Brad inte lyssnade när jag bad om hjälp med en sak, han kom tillbaks med nåt som inte över huvud taget var aktuellt = känsla av att människan inte över huvud taget lyssnat på vad man sagt - hon berättade om att Rog, igår, inte hade en aning om varför jag skulle komma förbi...trots att hon förklarat varför hon gick ner i källaren och letade upp ljusen - han lyssnade helt enkelt inte, nåt annat som spann i huvudet och bara halva samtalet går in! Får helt enkelt börja planera in kvartsamtal och hoppas på fokus :D

Efter mitt välbehövliga terapisamtal så åkte jag till Kohl´s och hittade vad jag ville ha där...drog vidare och handlade mat och sen hem igen! Då var det uppenbart att Brad inte mådde så bra... Vi åt en hel Pannbiffsmiddag, i fredags körde vi bara pannbiff smörgåsar. Det blev väldigt lyckat, mosters recept är felfritt, även här borta! Brad var trots att han inte mådde bra på mycket bättre humör! Vi åt middag, bokade Houston biljetter - Japp vi måste åka via Houston till New Orleans - biljetterna är alldeles för dyra!! Sen kollade vi på 4 avsnitt av the new Normal, väldigt rolig ny serie! Brad gick och la sig ganska tidigt medans jag kollade på X-factor, nu har jag sett alla auditions, ska bli intressant att se om resten är nåt att ha, brukar sluta kolla på alla dessa shower så fort alla auditons är klara, det är liksom det som är kul att se...Elak?? Ja men visst, lite grann! ;)

Idag är det dags för Seniorcenter jobb, ska be Sue om ett litet arbetsintyg...Kathy har kanske hittat ett litet extra jobb åt mig...en kvinna i Brighton som startat ett företag som åker hem till äldre som inte kan gå till seniorcentret, springa lite ärenden, ta dom på lite promenad bara vara sällskap - Skulle passa mig perfekt, har en  förkärlek till dom gamla här borta :) Så förhoppningsvis kan det ge mig några timmar här och där. Hade vart skönt att åtminstone ha kommit in på jobbmarknaden i varje fall! Vi får se!

När jag kommer hem idag ska jag fixa lite MG jobb, inget stort men känns ändå bra att fortfarande få vara med lite :) Sen leta hotell i New Orleans...tar nog hela dagen :D

Resten av veckan ska jag försöka att komma ur min svacka, börja planera lite, ska försöka komma på vad jag ska specialicera mig på, som jag kan annonsera ut att jag kan hjälpa företag med! Mitt företag ska funka, så som jag vill! Jag ska inte kompromissa med mina livs krav...Hem varje sommar, ha gäster och inte behöva jobba, kunna vara ledig på helger, hinna med Seniorcenter, farfar och promenader med min hund!!! Jag ska minsann fixa saker så som jag vill ha dom!!!!

Känner mig mycket mer positiv idag så bara att följa den känslan!

Antingen hjälpa Linda i nya huset eller med Oskar imorgon, Swea möte på Onsdag, Middag hos Linda på Torsdag, om vi inte snöar in på så har jag en dejt med mina goa tjejer downtown på Fredag! Halloween Party hos Ansi o Scott på Lördag...Fullspäckad vecka helt enkelt!

Nä nu ska jag gå och äta lite frukost, sen kanske ta Bode på en liten promenad runt området, det är kallt och solen skiner, mitt favorit väder :) Innan det är dags för Senior center...

Ni får ha en härlig Måndag (kväll) och en bra vecka!

Lite höstiga bilder kan ju få vem som helst på gott humör:





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar