söndag 21 oktober 2012

Vacker soluppgång i varje fall :)

Idag ska jag använda mig av ett väl utformat knep, undrar vem som kom på att det funkar så bra???shopping terapi :D Måste ju handla en massa saker, ska nog lyckas slänga in nåt speciellt till bara mig också!! :) Kommer hjälpa starten på kommande vecka!!

Den här veckan har vart rätt värdelös, jag har haft hemlängtan, känt mig smått nedslagen, Brad har vart en grinig och trött surpitt hela veckan så han har ju definitivt inte hjälpt mig att må bättre...Så idag ska jag försöka få mig själv på bättre humör!!! Shopping är bra...;)

Så helgen...sicken skithelg!

Fredag kom Brad hem, det var ganska så trevligt nån timme, tills han somnade på soffan, kl 21 - det var den kvällen! Lördagen började hyfsat, en härlig promenad med Bode, sen kom vi hem åt frukost och då blev mannen en Robot...började fixa o dona inte ett ord om vad han skulle göra eller fråga om jag ville hjälpa till eller nåt...sen kom hans föräldrar, Rog gick in i robotmode också så jag o Kathy åkte iväg, chilis och växter på schemat...Det blev lite växter i varje fall! Vi kom tillbaks, planterade lite, åkte iväg till El Jardin...sen var det såklart soffläge igen - BLÄÄ HATAR TV, efter nån timme eller så så ligger han där och ögonen faller ihop...jag blev så trött o irriterad så jag somnade själv, av ren tristess!!!! jag slumrade till i 2 tiominuters omgångar, bra tupplur för att sen vara klarvaken...Brad han gick upp o la sig såklart...Jag kollade på X-factor och gick o la mig vid 00.30 - lite mer normalt för en helg tycker ju jag då!

Skitvecka och skithelg helt enkelt...Nä det är klart den är ju inte över än, kanske nåt mirakulköst och trevligt händer :D:D:D:D:D

Nu ska jag gå o hämta mig en ny kopp kaffe och försöka klistra på ett leende så jag inte är den utlösande faktorn för ännu en dag med skithumör :D

Ha en fin Söndag - Imorgon börjar en ny vecka - Den kommer bli kanon!!!!!!!!!!!!!! :D









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar