måndag 29 oktober 2012

Måndag morgon...När något dåligt blir nåt bra :D

Idag kunde jag faktiskt komma ur sängen utan extrem smärta :D Lite stel och värk har jag men den där akuta spasmen i muskeln verkar faktiskt äntligen ha släppt!! Knock on Wood :D  Och om några timmar ska stygga Gina dra ut kotorna igen så kanske ännu lite bättre efter det :) Håller tummarna! Ska definitivt följa hennes regler till punkt och pricka! Denna helgen går ju till historien som en totalt värdelös sån...Mest legat på soffan med is på ryggen! Några lugna promenader men för övrigt har jag verkligen inte gjort mycket, fy fasen va tråkigt!!

Idag ska jag ge mig iväg till Kiropraktorn innan Senior Center, sen hem och fixa färdigt MG utskicket - blev ju inte mycket gjort efter Torsdagen...Sen ska jag ringa Visiting Angels och sätta upp en intervju med dom! Har en hel del för mig i veckan, men ska försöka att inte övergöra nåt så jag gör ryggen värre igen!!

Bästa nyheterna denna helgen var dock: Ingen Alamosa över Thanks Giving :D Låter hemskt men det är 5 timmars bilresa varje väg i eventuellt skitväder, behöva bo ihop med hela släkten, trångt och bedrövligt...så jäkla kul är ju inte denna helgdag heller, för en svensk :) Istället så blir det en mini Thanksgiving med Svärföräldrarna här hos oss! Min Kalkon och Kathy´s tillbehör!!!

På Fredag drar svärföräldrarna iväg till Europa :D Kryssning i två veckor!! Dom är smått nervösa och har resfeber av hög kaliber - dom har ju aldrig rest så långt förut så kanske inte så konstigt :) Roligt att dom ska få se världen :)

Nåt annat som varit väldigt bra med denna helgen är att Brad har vart en riktig klippa! Han har sprungit och bytt ut min is, fixat frukost och middagar åt mig i soffan, fluffat kuddar och dessutom varit ett trevligt sällskap :) Det var en bra sak med denna rygg kolaps!! Han var ju sjuk hela förra veckan så säkert en jättebra bieffekt för honom också!!

Det bästa med detta är ju dock att det förklarar en hel del saker, som att jag bara fått obehag av viss träning inga trevliga bieffekter alls, mina huvudvärks attacker har en förklaring, att jag blir så trött i ryggen över ingenting...Dessutom fått tips på vilka typer av träning som jag bör hålla mig till - så nu har jakten börjat på vart jag kan hitta dessa! Vatten Aerobics till att börja med, även simning och sen Yoga, Pilates modellen! Ska nog bli folk av mig med till slut :D Så om en månad när jag får börja göra saker igen så ska jag vara redo och sätta fart!!

Enbart Positivt!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu ska jag ta och lägga på is en stund innan jag tar en dusch och gör mig redo! :)

Ha en fin Måndag (kväll)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar