fredag 7 december 2012

Fredag och idag är det IKEA Julbord

Förutom SWEA´s julbord nästa vecka så är det det sista måstet på ett tag :) Förutom att jag ska jobba då...Måste erkänna att det känns inte som en njutning att gå på julbord idag - ungefär samma känsla som när man stått och lagat middag en hel dag, man är inte direkt hungrig längre :) Idag ska vi ta svärföräldrarna dit dock, det blir Rog´s födelsedagspresent! Han fyller år idag....Vi tar med dom ut på en drink efteråt också så får det änna räcka :D

Igår så höll jag på med massa Swea grejer hela morgonen, skickade ut tack mail till alla som hjälpte till på vår marknad med lite utvärderingsfrågor - ska ha dom samlat så vi kan gå igenom det efter helgerna! Sen började jag planera ansvarsområden inför SWEA´s årsmöte i Januari, vill ju ha det klart innan nästa möte ( då vi inte ska ha nåt mer möte innan års mötet ) så vi alla slipper att få hundra mail om dagen under jul helgerna. Min mailbox har vart full med fram o tillbaka mail i flera månader nu med swea och ikea och fan vet allt - det räcker liksom! Jag sa jag skulle fixa detta för några möten sen - men det hade visst folk glömt så vi får väl se...Känner lite att skitsamma då, lös det själva! Jag har inte tid efter nästa vecka! Börjar jobba och sen får jag mina favvo killar hit på besök över Jul & Nyår :) Det är jäkligt mycket viktigare än att försöka göra livet enklare för alla andra, så det så! Och nä jag skäms verkligen inte över att säga det högt :)

Efter ett par timmar med Swea saker så åkte jag till Hundparken med Bode, han var livrädd för en mini hund i samma färger som en Schäfer som skällde på honom - uppenbarligen har attacken för några veckor sen satt sina spår i varje fall :( Jäkla skit! Han ville bara gå hem efter dom kom så det var bara att packa ihop oss! Han fick ett par varv och lite spring innan i varje fall. Efter hundparken åkte jag till Target för att köpa till några längder med Icicles - så Brad och Rog kunde sätta upp dom på eftermiddagen! Hem igen och sen bar det av till Senior Center och All that Glitters, inte all that Dazzles - My bad! Jag jobbade i köket, med att göra Förrätter, lägga upp allt, fixa middag och sen servera allt! Var där vid. 14.30 hemma igen vid 18 så lite tidigare än jag trott! 90 pers var där så en hel del :) Jag var helt slut igår, somnade på soffan i slutet av Broncos matchen :)

Idag så måste jag iväg och handla lite ta Bode på promenad och vara redo till kl 15.30 - tar ju ett tag i högtrafik till IKEA :) Julbordet börjar 17 och jag behöver liksom vara där i tid! Tror inte mina familjemedlemmar förstår att vi kommer få stå i kö för att komma in :):) Slutsålt för länge sen!

Resten av helgen är fullspäckad!!! Imorgon ska jag o Brad ut o köpa gran på morgonen, sen ska vi in till Brighton till Festival of lights med svärföräldrarna - sen middag med dom efteråt...Hem o klä gran, dricka glögg och mysa - hoppas humöret är bra nog för det :D Sen på söndag ska jag hjälpa farfar med hans gran och sen laga all julmat och stoppa i frysen, medans Brad hjälper Mike med Hottub och lådor! Ska ju äntligen bli snö nu imorgon så förhoppningsvis kommer snön yra medans vi kollar på paraden och förhoppningsvis har det lugnat sig tills killarna ska bära och köra grejer på söndag :)

Nu ska jag sätta fart, Ha en fin Fredag (kväll)

Titta på mitt fina hus :D





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar