torsdag 6 december 2012

Torsdag också :)

Ja men igår var en bra dag :)

Jag åkte till banken, sen till kiropraktorn - goda nyheter, jag går nu ner på ett besök i veckan hos henne :) Övningarna och allt har gett resultat! Åkte därifrån till Boss Brad och inväntade att vi kunde åka till Nya klienten...Klienten själv var inte där - hon var så stressad över att dom skulle slänga in henne på ett hem, Jehovas hem dessutom...:) så hon fick ångest och fick åka till akuten! Ja men som ni förstår är hon ju inte helt klar längre och detta kommer bli en riktig utmaning! Hon tror att alla vill henne illa och hon kommer inte alltid ihåg vem man är, elak är hon ockås och enveten som en åsna - jag ska vara där mellan 12-17 varje dag, förstod aldrig riktigt om det gällde helger också, men det tror jag inte! Mina uppgifter är att se till att hon får mat i sig, städa lite grann och se till så hon har rena kläder, påminna om mediciner och bara försöka hålla henne lugn med lite trevligt sällskap medans hennes familj får en paus från allt! Dom hoppas att hon kan bli ännu lite lugnare av att hon kanske känner igen mig från Senior Center, då hon fram till nyligen gick dit på lunch ganska ofta!

Vi får se om jag överlever :D

Efter besöket där så åkte jag hem en snabbis innan jag åkte in till stan och träffade mina goa tjejer och igår, en kille också :) Jennie stackarn kom ganska sent så hon fick sig bara en öl, men ibland är det ju allt som behövs :D Nästa vecka blir bättre!  Det var väldigt skönt att babbla av sig om allt och få lite mans-dresserings tips :D:D:D Vi satt ute hela kvällen, helt absurdt - december och jag satt i T-shirt :) Snart kommer snön så bäst att passa på :D Jag var hemma strax efter sju igen och åt lite rester till ett avsnitt av the mentalist...

Idag är det skriva ett tack mail till alla duktiga SWEOR med ett liten utvärderings formulär sen lite shopping som gäller på förmiddagen, måste köpa till några slingor med Icicles :D Ska skypa lite med mor också :) Sen är det Seniorcenter som gäller hela eftermiddagen :) Ska bli rätt mysigt att se de gamla lysa upp och njuta av en riktig julfest!

Grinighets Challenge:

Nja, det går sådär alltså! Men igår när jag var ute så kom det 5 sms och när jag kom hem så var han så trevlig så...kan min buttra uppsyn ha gjort verkan eller är det bara standard tillbakagång??!! Fick lite bra tips igår som jag ska sätta fart med inom kort :D Uppdatering om detta kommer!

Nä nu ska jag ta och dricka upp mitt kaffe, fylla på det igen - invänta mamma på skype och sen sätta fart med dagen :D

Ni får ha en fin Torsdag (Kväll)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar