onsdag 19 december 2012

Onsdag...snöar för fullt :D

Känner mig såklart småsjuk...hostar och känner mig tät i luftrören, samma skit som alla andra haft här ett bra tag! Ingen höjdare, så nu sitter jag och funderar på om det är vettigt att gå och jobba hos en svag gammal tant eller inte...Å ena sidan så är det nog hennes barnbarn som smittat mig, hon blev sjuk när jag var där i slutet på förra veckan, å andra sidan så vill jag ju inte vara den som smittat Theresa!?!?! D Jag får känna på det ett tag...Vill ju inte vara sjuk nu när jag får besök heller och alla vet ju att ligga i soffan är bästa botemedlet :D Har skickat ett mail till cheferna och frågat vad dom tycker jag ska göra...Nähä så länge jag inte har feber så är det bara att gå :) Så Flu pills och jag blir bästisar idag!!

Igår var en riktig skitdag på jobbet....Theresa var extremt förvirrad hela dagen, visste inte vart hon var när vi var ute på en promenad, på hennes gata. Allt var väldigt förvirrat hela tiden jag var där! Hon berättade om sitt Vodka gömställe :D:D:D:D Till råga på allt så hittade hon en räkning från Visiting Angels, för mig, och detta gjorde henne helt förtvivlad och arg! I två timmar babblade hon på om att hon skulle göra sig av med mig, fast det var ju inte mitt fel och hon tycker ju väldigt bra om mig :) Men hennes dotter skulle minsann få höra...Detta var ju extremt jobbigt för jag har ju liksom dåligt samvete för att jag får betalt som det är!!! När Nancy, den ena dottern kom hem så hoppade Theresa upp ur soffan och sa: Vet du vad din syster gjort....Nancy är ju lika inblandad men det kunde hon ju inte tänka sig, när Nancy sa att vi kan ju inte vara här 24 timmar om dygnet så blev Theresa helt galen och sa till Nancy att hon kunde sluta kalla henne mamma....Fy fasen, stackars Nancy blev ju helt förtvivlad....Usch För att bli gammal och sjuk eller värre ha en förälder som blir gammal o sjuk!!!!

Jag var helt slut när jag kom hem, sent naturligtvis då jag fick stanna en stund med Nancy...Ingen Brad hemma...ringde för o kolla om han var på väg och om jag skulle ge Bode mat innan han kom - inget svar! Blev lite orolig då han inte svarat på några av mina medelanden på hela dagen! Han kom hem och sa han haft massor på jobbet...sen säger han att min bil pajjat och han var tvungen att ta den till verkstan!! Jag bara men va fasen!!!! Så säger han att du får gå ut o kolla dina papper så allt är kvar !!!!!!! Shit vart har du vart med min bil liksom! Jag kommer ut och där sitter en ny bilstereo och ser fantastisk ut :D:D:D:D Min julklapp!!! :) Jag var helt slut efter dagen och helt chockad av att han pajjat min bil - så uppenbarligen verkade jag inte glad nog....Så resten av kvällen fick jag be om ursäkt för jag inte vart glad tillräckligt :D Jösses....

Det snöar som skjutton ute, vägarna är visst helt hopplösa, -6 grader och snön ska fortsätta att bara falla hela dagen...Så vi får väl se om jag vågar skjutsa omkring Theresa eller inte, vi ska ju till Seniorcenter idag för lunch egentligen! Dagarna blir mycket enklare om vi gör nåt...Vi får väl se hur sur hon är idag också :) Idag ska Diane komma och hälsa på oss, Diane kommer vara min vikarie nu när jag ska vara ledig!! Det kommer nog göra dagen mycket roligare också!

Nä nu ska jag ta och gå o äta nåt och proppa i mig lite piller, försöka skriva några julkort och / eller städa gästrummet??!! hmmmmm Svårt val! Måste åka 10.45 senast, Kiropraktorn innan Theresa....

Ha en fin Onsdag (kväll)









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar