lördag 1 december 2012

Lördag och idag är det fullt ös

Uppe i ottan för att hinna snygga till gästtoan och lite sånt :) Brad kom upp och väckte mig kl 6, han hade sovit på soffan hela natten! Kl 8.30 får jag ge mig iväg så sitter nu med lite kaffe och datorn innan dusch!

Jag var hemma lite tidigare igår än väntat, vi var väldigt effektiva uppenbarligen! Var hemma innan 20.30...

Dagen igår var smått hysterisk, jag satte igång äggen och under tiden dom kokade upp hann jag få upp julstjärnor och annat smått o gått resten av pyntet kom upp under tiden dom faktiskt kokade :D Tar ju en evighet med ägg...Efter detta satte jag igång med pannbiffen och när det var klart körde jag på med Vegobiffarna :) 4 timmar senare så var jag ganska klar...var bara tvungen att äta och duscha -strax före kl 15 drog jag iväg till Augustana! Kom till kyrkan vid 15.45 lite trafik var det ju och jag lyckades hitta varenda rödsljus, inklusive det jag körde på och blev fotad...jäkla lastbil framför mig så jag såg ingenting, såg inte ens att det var trafik ljus framför och Klick så blev man fotad - Brads bil :) Undrar hur dyrt det blir???? Grrrrrr....
Vi satte fart med borden och allt annat, vi var riktigt många så det gick mycket smidigare än jag väntat mig :) Vid 7 tiden åt vi pizza och fixade det sista - sen åkte jag!  Kom hem och satte mig med en kall öl, hade tänkt mig två men blev bara en :D

Idag blir dert marknade hela dagen, ska försöka komma iväg så fort som möjligt efteråt men blir inte innan 15 i varje fall - så tidigast hemma 15.40 eller så...Kl 18 kommer gästerna :) Svensk Pannbiff middag för 8 eller 7 då en är vegetarian, hon får samma fast med andra biffar!! Hittade ett recept på havre och vetegroddar med keso...dom såg riktigt smarriga ut så hoppas det blir bra!! Förra året blev det jättetrevligt, om än lite för mycket skolprat :) Blir ju så när det är 5 lärare av 8 :D Jag dricker snapps och ölar som en riktig svensk så spelar det ju liksom ingen roll!!!!!! ;)

En extra hälsning till Min Goaste bästaste Moster idag som fyller 70 år!!! Stort galej ska dom ha och jag vill ju så gärna vara där...Det borde vara förbjudet att fylla jämnt när jag inte är hemma!!
Hoppas Ni får en helt fantastiskt kul dag/kväll, jag tänker på Er och längtar hem lite extra idag.....

Nä nu är kaffet snart uppdrucket och då är det dags för rengöring av badrum och dusch!!! Sen fullt ös :D


Här kommer lite bilder





Mysigt när det är mörkt ute, det såg jag inte igår innan jag gick!


Ha en fin Lördag (kväll)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar